Skip to main content

Wicked Göteborgs Operan i Göteborg, 2 dagar

Följ med till Göteborg och den största uppsättningen någonsin av Wicked – succémusikalen som tagit världen med storm.

Musikalen Wicked berättar historien om vad som hände i landet Oz innan Dorothy kom dit (i den klassiska filmen Trollkarlen från Oz), ur de båda häxornas perspektiv. Hur de omaka vännerna Elphaba och Galinda fann varandra, blev till den onda respektive den goda häxan och lyckades besegra den elake trollkarlens tyranni. Det är en historia om utanförskap, mod och kärlek, berättad med magi, fantasi och fantastisk musik. Flera av låtarna, bland annat ”Defying gravity”, har blivit stora hits. 

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten - Göteborg

    Under morgonen tar vi plats på bussen som tar oss till vackra Göteborg. Vid ankomsten åker vi direkt till hotellet som ligger centralt beläget vid centralstationen. Sedan är eftermiddagen fri för egna strövtåg innan vi tar oss till Göteborgs operan för en trevlig kväll. Föreställningen börjar klockan 19.30 och varar i 3h inklusive paus.

  • Dag 2.: Göteborg - Hemorten

    Efter lite sovmorgon och en lång god hotellfrukost får vi möjlighet att kika lite i butikerna innan vi tar plats i bussen för hemresa vid 14-tiden. Utcheckning från hotellet senast kl. 11,00.Under kvällen anländer vi åter till hemorterna.

Hotell

Scandic Göteborg Central, Göteborg
Scandic Göteborg Central är platsen för de stora konferenserna och eventen. Ute på den grönskande terrassen öppnar Göteborg upp sig med en fantastisk utsikt över älven, hamnen och läppstiftet. Hotelle...