Skip to main content

Celle Julmarknad, 3 dagar

Celle julmarknad

De sagolika korsvirkeshusen i Celle utgör varje år ramen för en traditionsrik, tysk julmarknad med allt som hör till. Bland de pittoreska gamla gatorna lockar mängder av olika julbodar med lokala julläckerheter och konsthantverk. Mitt i den historiska delen av gamla staden, lyser lamporna i festlig stämning upp de vackra fasaderna runt julmarknaden. Hela marknaden är en blandning av gammaldags karuseller och annat roligt - allt efter historisk förebild, som ger förnimmelsen av att vara tillbaka i en för länge sedan svunnen tid. Varför inte börja med ett varmt och stärkande glas glögg vid den 14 meter höga julpyramiden, som tornar upp sig över stadens hjärta? Låt er påverkas av den unika julstämningen bland de upplysta vintergatorna i historiska Altstadt. Något mysigare finns nästan inte! Första kvällen avslutas med en gemensam middag. Vi gör även ett inköpsstopp under resan för att handla till bra priser.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten – Celle

    Vi åker genom södra Sverige och Danmark till Rödby. Båtresan till Puttgarden tar 45 min. På vägen passerar vi Hamburg och därefter kommer vi till den gamla fina korsvirkesstaden Celle och InterCity Hotel. Hotellet ligger centralt. På kvällen äter vi en gemensam middag.

  • Dag 2.: Celle

    Efter en stabil frukost har vi resten utav dagen till eget förfogande att upptäcka den pittoreska staden.

  • Dag 3.: Celle – Hemorten

    Vi börjar dagen med en god frukost och därefter avresa mot färjan. I mån av tid stannar vi för lite shopping. På kvällen är vi åter hemma i Sverige igen, fyllda med härlig julstämning!

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-12-11BussCelle julmarknad, 3 dagarMer än 82 795:-Boka

Hotell

InterCity Hotel Celle
InterCity Hotel, Celle
Detta 3-stjärniga hotell erbjuder moderna rum och har en bistro-restaurang med utsikt över hustaken i Celle. Hotellet är centralt beläget nära den gamla stadskärnan och gågatan. Alla rum på Intercityh...