Skip to main content

Celle Julmarknad, 3 dagar

Celle julmarknad

Den julsmyckade korsvirkesstaden Celle utgör varje år ramen för en traditionsrik, tysk julmarknad med allt som hör till och är ett underbart resmål att besöka under advent. Den idylliska julmarknaden på det vackra torget gör att julstämningen genast infinner sig och vi riktigt känner att julen närmar sig!  Hela marknaden är en blandning av gammaldags karuseller och annat roligt - allt efter historisk förebild, som ger förnimmelsen av att vara tillbaka i en för länge sedan svunnen tid. Festlig belysning levandegör korsvirkeshusen runt Celle julmarknad i de historiska gamla kvarteren. En julmarknadshelg till Celle får man inte missa!

Läs mer om julmarknaden

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten – Celle

  Vi åker genom södra Sverige och Danmark till Rödby. Båtresan till Puttgarden tar ca 45 min. På vägen passerar vi Hamburg och därefter kommer vi till den gamla fina korsvirkesstaden Celle och InterCity Hotel. Hotellet ligger centralt. På kvällen äter vi en gemensam middag.

 • Dag 2.: Celle

  Efter en stabil frukost har vi resten utav dagen till eget förfogande att upptäcka den pittoreska staden.
  Den julsmyckade korsvirkesstaden Celle utgör varje år ramen för en traditionsrik, tysk julmarknad med allt som hör till och är ett underbart resmål att besöka under advent. Den idylliska julmarknaden på det vackra torget gör att julstämningen genast infinner sig och vi riktigt känner att julen närmar sig! Hela marknaden är en blandning av gammaldags karuseller och annat roligt - allt efter historisk förebild, som ger förnimmelsen av att vara tillbaka i en för länge sedan svunnen tid. Festlig belysning levandegör korsvirkeshusen runt Celle julmarknad i de historiska gamla kvarteren. En julmarknadshelg till Celle får man inte missa!

 • Dag 3.: Celle – Hemorten

  Vi börjar dagen med en god frukost och därefter avresa mot färjan. I mån av tid stannar vi för lite shopping. På kvällen är vi åter hemma i Sverige igen, fyllda med härlig julstämning!

Karta

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2024-11-29BussCelle julmarknad, 3 dagarMer än 83 495:-Boka

Hotell

InterCity Hotel Celle
InterCity Hotel, Celle
Detta 3-stjärniga hotell erbjuder moderna rum och har en bistro-restaurang med utsikt över hustaken i Celle. Hotellet är centralt beläget nära den gamla stadskärnan och gågatan. Alla rum på Intercityh...