Fler nyheter

 • Eva Rydberg på Sundspärlan 1 dag

  2024-07-27

  Ett resande teatersällskap!

  Sommaren 2024 är de dags för Eva Rydberg och hennes gäng att ta över Sundpärlans Frilufsteater och fortsätta att underhålla er med sina omtycka föreställningar. Föreställningen heter Ett Reasnde Teatersällskap. Runt sig har hon en munter ensemble med Ewa Roos och Hampus Nessvold i spettsen tilsammans med idel bekantapublikfavoriter från Fredriksdalsteatern: Birgitta Rydber, Mia Poppe, Kalle Rydberg, Robert Rydberg och Fredrik Dolk. Och förstås dansare som sjunger ut och sätter allt i rörelse. 

  Föreställningen börjar kl. 16,00 och varar cirka 2 tim och 30n min(inkl paus på ca 25 min) 

  Vi genomför föreställningen i alla väder. Vid kraftig åska avbryts spelet och återupptas när åskvädrer passerat. Vi har ständig kontakt med vädersatiliter via intenet. Med tanke på sikten för bakomvarande är paraply inte tillåtna i salongen. 

 • Hemliga Sverige resan 4 Dagar

  2024-07-24

  Följ med oss ut på en "Hemlig Resa" i Sverige! Ni har inte den minsta aning om vart resan går, men vi kan garantera att ni har en spännande och upplevelserik resa framför er till ett resemål i Sverige vi inte tidigare besökt. det är bara att packa väskan, ta på skorna och kliva på bussen för att sen låta oss sköta resten!

  Resmål och program skiljer sig mellan de olika resedatumen.

  Varje avresa har sitt egna intressanta resemål och spännande hämliga program 

 • Dalarna med Dalhalla 4 Dagar

  2024-07-20

  En oförglömlig resa till ett av Sveriges vackraste och mest välbesökta landskap- Dalarna! porlande bäckar, glittrande sjöar, mäktiga skogar och bördiga nejder. Vi bor tre nätter i Mora och härifrån gör vi utflyckter och besöker några av smultronställena runt Siljan. Höjdpungten blir på kvällskonserten på Dalarnas numera turistmål- Dalhalla! 

 • Shopping Light

  Följ med på en shopping light till tyska sassnitz. under morgonen stiger vi påmbussen och kör ner till Trelleborg där vi stiger ombord på FRS Baltics fina katamaran Skane Jet. Ombord har vi 2.5 timme att ta de lungt, umgås med vänner, äta en god bit mat och givetvis handla till förmånligaa priser i shopen! När vi kommer i land i Sassnitz haamn Mukran gör vi även besök på bordershop. Nöjda med våra inköp rullar vi ombord på färgan som tar oss tillbacka till Sverige och Trelleborg 

 • Charlie och chokladfabriken

  Den fattiga, godhärtade och godisälskande Charli växer upp nära Wonkas mystiska och mytiska chokladfabrik -och blir ett av de barn som vinner ett besök innanför grinndrana men allt är inte så sött som de värkar. Besöket bli en både fantastiks och skrämmande resa, där de giriga straffas längst sockerängarnas vindlande stig. Välkomen in i en modern värld fylld av notalgi, en del otäckheter, finurliga godislandskap och massor med chocklad!

Fritextsökning
Resekalender
21/5Burg3från 650:-
21/5Vinprovning i Burg, 2 dagarfrån 1 995:-
24/5Shopping Light, linje 3, 1dagfrån 450:-
25/5Burg1från 650:-
25/5Burg2från 650:-
Kontakta oss
Adress:
Röke Buss AB
Röke 4107
282 93 RÖKE