Fler nyheter

 • Almunecar 2023

  2022-06-20

  Äntligen är resan till Almunecar 2023 bokningsbar!

  Fälj med på en 20 dagar lång resa till spanska solkusten.

  Läs mer och boka

 • After Dark i Stockholm

  2022-05-06

  Efter att ha varit ett Sveriges största showfenomen under 45 år avrundade AFTER DARK sin
  fantastiska resa 2017 med succéföreställningen ”This is it”.

  ‘‘Då ingen har tagit över stafettpinnen efter oss så fick jag se till att det blev av’’ säger Christer Lindarw. ‘‘Efter ett par år av nedstängningar under den förfärliga Coronan så tror jag att de flesta av oss längtat efter att ha kul och få lite glamour. Det var så roligt och inspirerande att öppna ett ställe som påminner om klubben där vi startade en gång och nu hittade jag lokalen.

  Vi bor bekämt på Sacndic Grand central nästan vägg i vägg med Vaasa teatern.

  Läs mer och boka https://www.rokebuss.se/stockholm-och-after-dark-3-dagar

 • Floriaden, endast vart 10de år! 2022 är det dags!

  2022-03-29

  Floriaden i Holland

  Hollands blommor fascinerar med sin färgprakt. På resan besöker vi en av världens största trädgårdsutställningar - Floriaden. Utställningen återkommer bara vart tionde år, och 2022 är det dags igen! Följ med oss och njut av Holland och kanske framför allt av Floriaden med sina magnifika utställningar!

  Lär mer och boka 

 • Passionsspelen i Oberammergau 2022, 7 dagar

  2022-03-29

  Välkommen till en av Europas största kulturella händelser år 2022 – Passionsspelen i Oberammergau! Den mytomspunna byn i Bayern med drygt 5 000 invånare, har sedan pesten 1634 stått värd för sitt världsberömda passionsspel – en fantastisk heldagsföreställning om Jesu liv och lidande. Spelen uppförs vart tionde år och alla på scenen, både skådespelare och kör, måste antingen vara födda i Oberammergau eller ha bott där de senaste 20 åren. Vår resa bjuder även på flera andra trevliga upplevelser så som utflykt till Lennart Bernadottes underbara blomsterö Mainau. Detta är en gripande resa man inte får missa!

  Läs mer och boka 

 • Kosta i utvandrarnas fotspår

  2022-03-29

  Följ med oss på en härlig resa till de småländska skogarna! En oförglömlig kväll med musikunderhållning till hyttsill och givetvis småländsk ostkaka med grädde och sylt! Vi får även en trevlig rundtur i Vilhelm Mobergs utvandrarbygd. En trevlig resa med svängig underhållning, god mat, shopping och toppas dessutom med intressant historia!
   

  Läs mer och boka 

Fritextsökning
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
Röke Buss AB
Röke 4107
282 93 RÖKE