Fler nyheter

 • Sommarbuskis på Vallarnas friluftsteater 2021

  2021-05-21

  Sommarbuskis på Vallarnas friluftsteater 2021
  En hejdlöst kul jubileumsshow med alla buskisfavoriter!

  I sommar firar Vallarna hela 25 år och vad passar väl bättre då än en ”best of kväll” med härlig blandning av allt det bästa och roligaste som vi bjudit publiken på genom åren. På scen står buskisveteranerna Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson, Annika Andersson, Jojje Jönsson och Mikael Riesebeck. Det blir två akter fyllda med sketcher, monologer, revynummer, rolig sång och musik. Och bli inte förvånad om publikfavoriter som både Olvert, Augustina, Dag-Otto, Blyge Örjan, och Rakel dyker upp och bjuder på både nya skämt och favoriter i repris.

  Läs mer och boka 

 • Andrea Berg i Schwerin 2022

  2021-05-05

  Andrea Berg har under många år tillhört eliten av den tyska musikscenen. Hon begeistrar en hel arena med sin energi och trollbinder publiken med sin musik. Följ med oss på en oförglömlig resa till Schwerin och njut utav en Andrea Berg konsert i högklass!

  Följ med till Schwerin för enmysig vistelse och en underbar konsert.

  Läs mer och boka 

 • Vallarna, föreställningarna framflyttade till 2022

  2021-05-03

  Vallarna har meddelat att de flyttat fram årets föreställningar till 2022.
  Vi har redan dessa avgångar bokningsbara, läs mer och boka 

 • Passionsspelen i Oberammergau 2022

  2021-02-19

  Välkommen till en av Europas största kulturella händelser år 2022 – Passionsspelen i Oberammergau! Den mytomspunna byn i Bayern med drygt 5 000 invånare, har sedan pesten 1634 stått värd för sitt världsberömda passionsspel – en fantastisk heldagsföreställning om Jesu liv och lidande. Spelen uppförs vart tionde år och alla på scenen, både skådespelare och kör, måste antingen vara födda i Oberammergau eller ha bott där de senaste 20 åren. Vår resa bjuder även på flera andra trevliga upplevelser så som utflykt till Lennart Bernadottes underbara blomsterö Mainau. Detta är en gripande resa man inte får missa!

  Läs mer och boka här

 • Mamma Mia The Party i Göteborg, 2 dagar

  2021-01-27

  Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY

  Åk med till Göteborg och upplev en helkväll med god mat och spektakulär show.

  Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev otroliga succéer. Den här gången förvandlas Rondo till en underbart exotiska grekiska taverna. Vi befinner oss mitt i denna exotiska värd, som inger en kännas av att hamna mitt i hjärtat av en grekisk paradisö! Vi blir serverade en fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny, ackompanjerat med sång och dans. Slå er ner och ”have the time of your live”!

  Läs mer och boka här

Fritextsökning
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
Röke Buss AB
Röke 4107
282 93 RÖKE