Fler nyheter

 • Almunecar 2023

  2022-06-20

  Äntligen är resan till Almunecar 2023 bokningsbar!

  Fälj med på en 20 dagar lång resa till spanska solkusten.

  Läs mer och boka

 • After Dark i Stockholm

  2022-05-06

  Efter att ha varit ett Sveriges största showfenomen under 45 år avrundade AFTER DARK sin
  fantastiska resa 2017 med succéföreställningen ”This is it”.

  ‘‘Då ingen har tagit över stafettpinnen efter oss så fick jag se till att det blev av’’ säger Christer Lindarw. ‘‘Efter ett par år av nedstängningar under den förfärliga Coronan så tror jag att de flesta av oss längtat efter att ha kul och få lite glamour. Det var så roligt och inspirerande att öppna ett ställe som påminner om klubben där vi startade en gång och nu hittade jag lokalen.

  Vi bor bekämt på Sacndic Grand central nästan vägg i vägg med Vaasa teatern.

  Läs mer och boka https://www.rokebuss.se/stockholm-och-after-dark-3-dagar

 • Passionsspelen i Oberammergau 2022, 7 dagar

  2022-03-29

  Välkommen till en av Europas största kulturella händelser år 2022 – Passionsspelen i Oberammergau! Den mytomspunna byn i Bayern med drygt 5 000 invånare, har sedan pesten 1634 stått värd för sitt världsberömda passionsspel – en fantastisk heldagsföreställning om Jesu liv och lidande. Spelen uppförs vart tionde år och alla på scenen, både skådespelare och kör, måste antingen vara födda i Oberammergau eller ha bott där de senaste 20 åren. Vår resa bjuder även på flera andra trevliga upplevelser så som utflykt till Lennart Bernadottes underbara blomsterö Mainau. Detta är en gripande resa man inte får missa!

  Läs mer och boka 

 • Mamma Mia The Party i Göteborg, 2 dagar

  2022-03-29

  NYTT DATUM 5/11

  Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY

  Åk med till Göteborg och upplev en helkväll med god mat och spektakulär show.

  Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev otroliga succéer. Den här gången förvandlas Rondo till en underbart exotiska grekiska taverna. Vi befinner oss mitt i denna exotiska värd, som inger en kännas av att hamna mitt i hjärtat av en grekisk paradisö! Vi blir serverade en fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny, ackompanjerat med sång och dans. Slå er ner och ”have the time of your live”!

  Läs mer och boka här

 • Julupplevelse i Kosta Boda med julhyttsill och underhållning, 2 dagar

  2021-09-09

  Följ med oss på en härlig julresa till de småländska skogarna! En oförglömlig kväll med underhållning utav Tommy Körberg till julhyttsill och julbordets favoriter och givetvis småländsk ostkaka med grädde och sylt! Vi lovar också en trevlig julupplevelse i vinterskrud, svängig underhållning, god mat och trevlig shopping!

  Läs mer och boka 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Röke Buss AB
Röke 4107
282 93 RÖKE