Skip to main content

Lediga tjänster

Vi söker en serviceinriktad person som vill ansluta sig till vårt team!
Vi utökar vårt team på kontoret i Röke med en administrativ tjänst.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet inom administration och är van att jobba i digitala system, t.ex. officepaketet. Vi arbetar i bokningssystemet Travelize, meriterat om ni har vana inom detta. Du har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad, flexibel och självgående samt motiveras av att utveckla arbetssätt och processer. Du har en positiv och ödmjuk framtoning och ser hellre möjligheter och lösningar än problem. Du har även god kommunikationsförmåga och trivs i nära samarbete med andra. Intresse för att resa är givetvis ett plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökningar hanteras löpande. Vi rekommenderar dig därför att söka så snart som möjligt.

Personliga kompetenser:
- Flexibel: Öppenhet för förändring och en person med god anpassningsförmåga. Kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Personen ser möjlighet i förändringar.

- Noggrann: Förmågan och intresset för att vara mycket noggrann med detaljer i det dagliga arbetet. Viktigt i roller som kräver hög noggrannhet.

- Stresstålig: Hantering av stress och hög arbetsbelastning, en person som föredrar ett arbete med högt arbetstempo eller ett arbete där det finns mer tid för reflektion och analys.

- Strukturerad: Förmågan att hålla och skapa struktur, en egenskap som är mycket viktig i roller med hög arbetsbelastning och där det är krav på rapportering samt struktur

Ansökan via mail: info@rokebuss.se
Vid frågor vänligen kontakta Lars Erlingsson eller Marie Anderstedt på 0451-40224

Lön: Månadslön
Lönetyp: Fast månadslön
Anställningsvillkor: Heltid
Tillträde: Snarast
Sista ansökningsdag: 15/9 2023

Fritextsökning