Skip to main content

Storstäder

Rostock

Stora upplevelser under ett par dagar. Följ med till någon av Europas vackra storstäder och insup den myllrande atmosfären bland kulturhistoriska skatter, ståtliga boulevarder och världsberömda museer. 

Fritextsökning
Prag

Prag - mat, öl och kultur, 5 dagar

Följ med Röke Buss till intressanta Prag. Staden bjuder på vacker arkitektur och givetvis god tjeckisk öl och mat.

5 dagar från 5 595:- Läs mer
Rostock julmarknad

Rostock julmarknad, 3 dagar

En av Nordtysklands största och mest uppskattade julmarknader välkomnar oss med äkta julstämning. I jultid är Rostock en stämningsfull upplevelse utöver det vanliga. Gamla stans medeltida promenadstråk Kröpeliner Strasse strålar av juldekorationer och adventsstjärnor. Marknadsbodarna är vackert pynt...

3 dagar från 2 895:- Läs mer
Rostock Oktoberfest, 3 dagar

Rostock oktoberfest, 3 dagar

Åk med Röke Buss till Rostock för att njuta utav en härlig weekend med Rostock Oktoberfest. Shoppa i butikerna, beundra arkitekturen och skåla i öl på Rostocker Oktoberfest.

3 dagar från 2 795:- Läs mer
Rostock

Rostock weekend, 3 dagar

Åk med Röke Buss till vackra Rostock. Staden med både själ och personlighet, strosa runt på gatorna och insup den maritima atmosfären.

3 dagar från 2 695:- Läs mer
Skagerrak

Skagerrak runt, 5 dagar

Följ med Röke Buss på en resa mellan de nordiska länderna! Det vackra gränsland mellan Nordsjön och Jyllands norra landsdel, det norska Sörlandet och svenska Bohuslän.

5 dagar från 7 295:- Läs mer
ostersjonrunt

Östersjön runt, 7 dagar

Åk med på en fascinerande resa till några av våra spännande grannländer runt Östersjön. polska Gdansk, Lettiska Riga och spännande varglyan.

7 dagar från 8 895:- Läs mer
Från Broadway till Duvemåla, 3 dagar

Från Broadway till Duvemåla, 3 dagar

Följ med på en trevlig weekendresa till Stockholm och se succéföreställningen ”Från Broadway till Duvemåla”. Vi bor mitt i city mellan stationen och Drottninggatan på Scandic Grand Central. Vår fina huvudstad har mycket att erbjuda oss under en helg. Här finns allt och lite till - strosa runt i Gaml...

3 dagar från 3 595:- Läs mer
Rain Man i Stockholm, 3 dagar

Rain Man i Stockholm, 3 dagar

Följ med oss till Stockholm över en helg och njut av det otroliga utbudet av shopping, nöjen och kultur vår vackra huvudstad har att erbjuda. Dessutom toppar vi resan med att gå och se publiksuccén och feelgood föreställningen ”Rain Man” med Robert Gustafsson och Jonas Karlsson i huvudrollerna. En r...

Just nu finns det inga aktuella resor, men vi arbetar på att lägga upp fler. Läs mer
Jul i Stockholm, 3 dagar

Jul i Stockholm, 3 dagar

Följ med oss till vår vackra huvudstad på en weekend som går i julens-tecken! Varje år dekoreras staden med julpynt som lyser upp hela Stockholm i annars så kalla och mörka vintertid. Köp julklappar på Drottninggatan, gå på julmarknad med anor från 1700-talet i Gamla Stan eller se hur julen firades...

Just nu finns det inga aktuella resor, men vi arbetar på att lägga upp fler. Läs mer
Fem huvudstäder, 9 dagar

Fem huvudstäder, 9 dagar

En kulturrik resa till fem av Europas vackraste huvudstäder. Under nio dagar får vi uppleva det bästa av Berlin, Prag, Bratislava, Budapest och Wien. Detta är en resa som ger många minnen och fantastiska upplevelser!

Just nu finns det inga aktuella resor, men vi arbetar på att lägga upp fler. Läs mer