Skip to main content

Rostock Oktoberfest, 3 dagar

Rostock oktoberfest

Under tre dagar åker vi till Rostock för att njuta utav en härlig höstweekend med Rostocker Oktoberfest. Shoppa i butikerna, beundra arkitekturen och skåla i öl på Rostocker Oktoberfest. Vårt fina hotell ligger centralt och erbjuder allt som behövs för en lyckad resa. Detta är en helg en man lär minnas länge!

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten–Rostock

    Under morgonen stiger vi på bussen och åker ner till Danmark och färjan från Gedser över till Rostock. Vi rullar över på tysk mark och styr bussen mot ett närliggande shoppingställe, där vi stannar till och handlar. När vi under eftermiddagen tagit in på vårt fina hotell Steigenberger Sonne är dagen fortfarande ung och vi har god tid på oss att utforska den gamla medeltidsstaden. Rostock har många vackra gavelhus att beundra. Stanna till på Universitätsplatz och dröm er bort bland de gotiska husen som ramar in marknadsplatsen.

  • Dag 2.: Rostock

    Dagen börjar med frukost och därefter har vi hela dagen till fritt förfogande att besöka sevärdheter, affärer och Rostocker Oktoberfest nere i hamnen. För de som vill erbjuder vi en shoppingtur till Kaufland direkt efter frukost. Under kvällen är det dags för resans höjdpunkt, oktoberfest! Vi har bokat sittplatsbiljetter i det stora tältet. Mitt i händelsernas centrum kan vi njuta av den tyska drycken, maten och stämningen. Sång, dans och musik, stämningen är på topp!

  • Dag 3.: Rostock–Hemorten

    När vi packat vårt bagage och tagit farväl av hotellet ger vi oss av ner mot hamnen för några sista inköp. Efter ett par trevliga timmar till sjöss kör vi den sista biten mot våra svenska hemorter och ser fram.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2021-04-23BussRostockoktoberfestMer än 82 795:-Boka
2021-10-15BussRostockoktoberfestMer än 82 795:-Boka