Skip to main content

Bremen Vinfestival, 4 dagar

Välkommen till den årliga vinfestivalen i en av Tysklands gemytligaste städer – stadsmusikanternas Bremen! Provsmaka viner från tyska vinområden och koppla av med shopping, cafébesök och promenader i de mysiga Schnoorkvarteren.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten – Bremen

  På morgonen ställer vi färden mot Tyskland. Under eftermiddagen anländer vi till Bremen och hotel Courtyard by Marriott. Festen äger rum i stadskärnan där långbord står uppdukade. Förutom många olika viner erbjuds lättare rätter, stämningsfull musik och gemytlig atmosfär. Vi avslutar kvällen med en gemensam middag.

 • Dag 2-3.: Bremen

  Dagarna börjar med frukost innan vi sedan har hela dagarna till fritt förfogande att på egen hand besöka vinfestivalen, där tyska vinbönder från olika vindistrikt presenterar sina fina viner. Passa på att provsmaka viner på festivalen och ät god mat. På Ratskeller finns det möjlighet till vinprovning på egen hand. Besök sevärdheter, affärer och festligheterna. Ett måste är ett besök i Schnoor – Bremens äldsta kvarter fullt med mysiga gränder, restauranger och butiker. I de centrala delarna finns även ett stort shoppingutbud.

  Bremen vinfestival
 • Dag 4.: Bremen – Hemorten

  Efter en god frukost är det dags att ta farväl av Bremen för den här gången. Vi tar plats i bussen och börjar rulla mot färjeläget. Om tid ges stannar vi för shopping till bra priser innan vi rullar ombord på färjan. Via Danmark och Öresundsbron når vi åter Skåne och hemorterna under kvällen.

Karta

Hotell

Courtyard by Marriott , Bremen
Detta 4-stjärniga hotell ligger alldeles intill Bremens centralstation och bara 200 meter från utställningscentret Messe. Här finns ljudisolerade rum, en 24-timmarsöppen butik och gratis fitnessfacili...