Skip to main content

Nyheter

Nyhet

Vi presenterar varje år nya och intressanta resmål. 2020 erbjuder vi Lofoten, Fagernes Rakfiskfestival, vandring i Österrike och Roslagen för att nämna några.

Fritextsökning
Rakfiksfestival

Fagernes rakfiskfestival, 4 dagar

Följ med Röke Buss till Norge och besök Fagernes fascinerande Rakfiskfestivalen. Första helgen i November anordnas denna speciella tillställning, tillägnad den omtyckta norska fiskrätten

4 dagar från 5 995:- Läs mer
Hemlig resa

Hemlig resa, 4 dagar

Tankarna och frågorna är många, vart är den hemliga resan påväg? Så packa väskan för en hemlig resa och gör dig redo för en oförglömlig tur!

4 dagar från 4 795:- Läs mer
Lofoten

Lofoten, 9 dagar

Åk med Röke Buss på en resa där vi får se vackra Nordnorge. Vi skåda stora delar av vårt eget vackra land, Sverige i sommarskrud.

9 dagar från 12 595:- Läs mer
Polen Spa, 5 dagar

Polen Spa, 5 dagar

Följ med Röke Buss till Polen och njut ett par dagar på nyöppnade fräscha Sopotorium medical resort, utrustat med alla bekvämligheter.

5 dagar från 4 495:- Läs mer
Rhendalen

Rhendalen, 6 dagar

Åk med Röke Buss på en trevlig resa i Rhenområdet där vi ser hänförande vindistrikt och vi provar flera välsmakande drycker.

6 dagar från 6 495:- Läs mer
Roslagen

Roslagen, 4 dagar

Följ med Röke Buss till Roslagen karakteriseras av pittoreska småstäder, historiska sevärdheter och natur i äkta skärgårdsmiljö. Vi besöker Saltkråkanön Norröra.

3 dagar från 4 595:- Läs mer
Saimakanal

Saima Kanal, 5 dagar

Följe med Röke Buss till spännande Finland. Upplev den hänförande naturen fån Saima kanal från första parkett och genom åtta slussar.

5 dagar från 6 895:- Läs mer
Stade

Stade, 4 dagar

Följ med Röke Buss på en härlig blomsterresa till Stade!Välj att följa med oss på våren, när fruktodlingarna står i full blom eller på hösten, när äpplena lyser röda på träden.

4 dagar från 5 495:- Läs mer
Rothenburg

Tyska vinvägar, 6 dagar

Möt Tysklands vinfält och vingårdar med Röke Buss! Vinprovningar och god mat, vad mer kan man önska.

6 dagar från 6 995:- Läs mer
osterrike vandring

Österrike vandring, 8 dagar

Åk med Röke Buss på en ny spännande vandringsresa i de österrikiska bergen. Vi kombinerar enklare vandring med upplevelser för alla sinnen.

Just nu finns det inga aktuella resor, men vi arbetar på att lägga upp fler. Läs mer
Binz

Härliga Rügen, 3 dagar

Följ med Röke Buss och upplev solskensön Rügen i Tyskland!På Rügen kan du uppleva skön och orörd natur, mäktiga vita kritklippor och många andra sevärda platser.

3 dagar från 3 195:- Läs mer
Binz

Härliga Rügen, 3 dagar

Följ med Röke Buss och upplev solskensön Rügen i Tyskland!På Rügen kan du uppleva skön och orörd natur, mäktiga vita kritklippor och många andra sevärda platser.

3 dagar från 3 195:- Läs mer