Skip to main content

Julmarknader

Jul

Följ med på en stämningsfull julmarknadsresa och känn julmyset bland vackert dekorerade bodar och historiska miljöer. I träden skimrar tusentals juleljus och från gatuhörnen hörs stämningsfulla toner. Från marknadsstånden sprider sig den kryddiga doften av glühwein och söta brända mandlar. Aldrig är det väl så stämningsfullt som nu!

Fritextsökning
Braunschweig julmarknad

Braunschweig julmarknad, 4 dagar

Följ med Röke Buss till Braunschweigs julmarknad. Mysig genuin julstämning presenteras marknaden vid Burgplatz.

4 dagar från 3 395:- Läs mer
Celle julmarknad

Celle Julmarknad, 3 dagar

Åk med Röke Buss till Celle julmarknad.De sagolika korsvirkeshusen i Celle utgör varje år ramen för en traditionsrik, tysk julmarknad med allt som hör till

3 dagar från 2 795:- Läs mer
Lisebergs julmarknad

Göteborg med Lisebergs julmarknad, 2 dagars

Jul på Liseberg är något magiskt! Åk med Röke Buss till Göteborg och bo bekvämt på Scandic Crown.

2 dagar från 1 695:- Läs mer
Hamburg julmarknad

Hamburg Julmarknad, 3 dagar

Åk med Röke Buss till Hamburg. I juletid glittrar de upplysta fasaderna i Alstersjöarnas spegelblanka vatten och en förtrollande atmosfär sänker sig över staden.

3 dagar från 2 995:- Läs mer
Jul Kosta Boda

Julmarknad i Kosta Boda med uppträde av Tommy Körberg, 2 dagar

Följ med oss på Röke Buss på en härlig julresa till de småländska skogarna! Kosta Boda julmarknad. Kvällen förgylls med ett uppträde av Tommy Körberg.

2 dagar från 2 295:- Läs mer
Kiel

Kiel Julmarknad, 3 dagar

Följ med Röke Buss till gemytliga Kiel och upplev en trevlig julmarknad.Nordtyska Schleswig-Holsteins huvudstad Kiel är en stad där havet ständigt gör sig påmint, även julmarknaden med sina maritima inslag visar att det är en gammal sjöfartsstad

3 dagar från 2 595:- Läs mer
Rostock julmarknad

Rostock julmarknad, 3 dagar

Åk med Röke Buss till Rostock.Med mer än 200 hantverkare från Tyskland och dess grannländer är denna anrika julmarknad en av landets största.

3 dagar från 2 895:- Läs mer
Stralsund julmarknad

Stralsund julmarknad, 3 dagars

Åk med Röke Buss och besök den stämningsfulla julmarknaden i Stralsund. Det är som att resa bakåt i tiden. Den vackra och välbevarade hansestaden som står på Unescos världsarvslista bjuder på julstämning i vackert romantisk miljö med trånga gränder och mysiga torg.

3 dagar från 2 495:- Läs mer
Lubeck julmarknad

Timmendorferstrand med Lübecks julmarknad, 3 dagar

Följ med Röke Buss på en avkopplande julmarknadsresa till Timmendorferstrand. Vi bor på underbara Maritim Seehotel med besöker också Lübecks julmarknad.

3 dagar från 3 295:- Läs mer
Julmarknad och vinprovning

Vinprovning i Burg med Lübecks julmarknad, 3 dagar

Tre underbara dagar som innehåller både vinprovning, julmarknad i Lübeck och massor av tyskgemyt. En bra början på julen helt enkelt! Med vinprovning, julinspirerad trerättersmiddag och trubadur, som ger möjlighet till dans, blir det en stämningsfull vistelse på hotellet. Julmarknaden i Lübeck, som...

3 dagar från 2 395:- Läs mer
Julmarknad Wismar

Wismar julmarknad, 3 dagar

Åk med Röke Buss och upplev den tyska julstämningen i mysiga Wismar. Vi bor mitt i hjärtat av staden och har nära till allt.

3 dagar från 2 795:- Läs mer