Skip to main content

Nyår i Berlin, 4 dagar

Nyar

Berlin är en fantastisk stad med en härlig blandning av kultur, historia och shopping. Under nyårshelgen i Berlin
anordnas särskilda festligheter. I Tiergarten finns ett livligt festivalområde och vid Gendarmenmarkt finns en
julmarknad som hålls öppen även över nyårshelgen. Under nyårskvällen samlas hundratusentals människor i
områdena runt Tiergarten, Brandenburger Tor och Alexanderplatz.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten - Berlin

  Under morgonen samlas vi på bussen och når snart färja till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta lunch och överfarten tar strax under två timmar. I land fortsätter vi till Berlin som vi når under eftermiddagen. Vi bor på fina Hotel Park Inn by Radisson, centralt beläget vi Alexanderplatz. Kvällen avslutas med middag på hotellet.

 • Dag 2.: Berlin

  Dagen börjar med frukost innan vi åker på en guidad stadsrundtur med vår guide. Vi passerar sevärdheter som Checkpoint Charlie, Museumsinsel, Tiergarten, East Side Gallery, Olympiastadion, mycket mera. Vi har sedan dagen fritt att utforska denna underbara stad. Under kvällen samlas vi för en gemensam middag.

 • Dag 3.: Berlin

  På nyårsaftonen njuter vi av en god frukost och har sedan dagen på att utforska Berlin eller ta det lugnt på hotellet. Under kvällen äter vi gemensam nyårsmiddag på vårt hotell. Vi bjuds på en läcker galabuffé inkl. vin/öl/läsk och kaffe. Det blir underhållning i form av livemusik och vid tolvslaget skålar vi in det nya året med lite bubbel.

 • Dag 4.: Berlin - Hemorten

  Vi äter en god frukost och säger sedan adjö till Berlin för den här gången. Under kvällen skiljs vi åt och hoppas ni fått ett perfekt slut på det gångna året och en fin start på det nya.

Karta

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2024-12-29BussNyår i Berlin, 4 dagarMer än 87 895:-Boka

Hotell

Park Inn by Radisson Alexanderplatz, Berlin
Detta 4-stjärniga superior-hotell har 3 restauranger, ett spa och rum med platt-TV och luftkonditionering. Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz är Berlins högsta hotell och ligger precis vid Ale...