Skip to main content

Bremen Oktoberfest, 4 dagar

Öl, öl, öl och tysk gemyt på Bremer Freimarkt – Nordtysklands största folkfest. Detta är Bremens motsvarighettill oktoberfesten i München. Här finns många härliga tält med mat, musik och hög stämning till långt in på småtimmarna. Hela Bremen är i feststämning och vi bor mitt i händelsernas centrum!

Läs mer om Bremen Freimarkt

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten – Bremen

  På morgonen hämtar vi upp samtliga resenärer och ställer färden mot Tyskland och Bremen. Under eftermiddagen anländer vi till Bremen och fina Dorint City - Hotel Bremen, perfekt beläget i hädelsernas centrum. Mot kvällen höjs stämningen på Bremer Freimarkt, nöjesfältet ligger vid Hauptbahnhof och har flera mat- och dryckesbodar och öltält såklart!

 • Dag 2-3.: Bremen

  Dessa dagar är till för att njuta av allt Bremen och oktoberfesten har att erbjuda. Spendera dagarna med att utforska staden, kanske ett besök i Bremens äldsta kvarter lockar. Schnoor-kvarteren är fulla av mysiga gränder, restauranger och butiker. I stadens centrum finns ett stort shoppingutbud med flera av de stora tyska varuhuskedjorna representerade. Mot kvällen är det dags att återigen uppleva den härliga stämningen i öltälten. På Bürgerweide nära vårt hotell slår man upp ett jättetivoli med försäljning av allt tänkbart godis, mat och dryck. Givetvis finns här också fest-tält, där man serverar olika varianter av klassisk tysk mat och öl i stora krus. För de som önskar roa sig finns här verkligen möjlighet
  att delta i den stora tyska folkfesten.

  Bremen
 • Dag 4.: Bremen – Hemorten

  Efter en god frukost är det dags att ta farväl av Bremen för den här gången. Om tid ges stannar vi för shopping till bra priser innan vi rullar ombord på färjan som tar oss över till Danmark. På kvällen säger vi hejdå på våra hemorter – med många trevliga minnen i bagaget!

Karta

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2024-10-24BussBremen Oktoberfest, 4 dagarMer än 85 695:-Boka

Hotell

Dorint City Hotel Bremen
Dorint City-Hotel, Bremen
På detta trevliga fyrstjärniga servicehotell väntar ett internationellt kök, kostnadsfri kollektivtrafik och gratis WiFi. Hotellet har ett lugnt läge i Bremens centrum, 500 meter från marknadstorget...