Skip to main content

Stralsund Julmarknad, 3 dagar

Stralsund julmarknad

Att besöka den stämningsfulla julmarknaden i Stralsund är som att resa bakåt i tiden. Den vackra och välbevarade hansestaden som står på Unescos världsarvslista bjuder på julstämning i vackert romantisk miljö med trånga gränder och mysiga torg. Julmarknaden är relativt liten jämfört med andra tyska städer. Den sträcker sig från det festligt dekorerade Alter Markt med det vackra gotiska rådhuset till borgar- och köpmanshus i gågatorna. Rådhuskällaren i Stralsund innehåller konsthantverksmarknad med fantasifull medeltidsstämning under imponerande medeltidsvalv.

Läs mer om Stralsunds julmarknad.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten - Stralsund

    Under morgonen stiger vi på bussen och åker ner till Danmark och färjan över till Tyskland. I land passar vi på att shoppa lite innan vi far vidare mot vårt slutmål. Vi tar oss i lugn takt den vackra vägen upp till Stralsund med bussen. Under eftermiddagen anländer vi till Hotel Baltic. Efter incheckning har vi egen tid att upptäcka staden, besöka julmarknaden eller bara ta en fika på något av de charmiga caféerna. Vi avslutar kvällen med gemensam middag på hotellet.

  • Dag 2.: Stralsund

    Vi börjar med frukost och har sedan resten av dagen fritt för egna strövtåg. Gamla Stans gränder inbjuder till promenader och shoppingstråken, med allt från varuhus till spännande affärer, lockar till besök. Stralsunds julmarknad är relativt liten jämfört med andra tyska städer. Julmarknaden sträcker sig från det festligt dekorerade Alter Markt med det vackra gotiska rådhuset till borgar- och köpmanshus i gågatorna. Rådhuskällaren i Stralsund innehåller konsthantverksmarknad med fantasifull medeltidsstämning under imponerande medeltidsvalv.

  • Dag 3.: Stralsund - Hemorten

    Dagen börjar med frukost på hotellet innan vi packar in oss i bussen för att börja rulla mot färjan. Under kvällen är vi åter i hemorterna efter en mysig vistelse i Stralsund

Karta

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2024-12-06BussStralsund julmarknad, 3 dagarMer än 83 195:-Boka

Hotell

Arcona Hotel Baltic Stralsund
Hotel Baltic Stralsund, Stralsund
Detta 4-stjärniga hotell ligger i Stralsund, bara 4 minuters promenad från den historiska stadsdelen. De ljusa och rymliga rummen på arcona Hotel Baltic har en platt-TV med satellitkanaler och ett ege...