Skip to main content

Europa

Europa

I Europa finns det massor att upptäcka! Från Almunecar i söder till Saima Kanal nordöst. Där i mellan erbjuder vi Schweiz med Bernina Expresen, fruktblomning i Stade eller en weekend i Berlin tillsammans med familjen. Tillsammans upplever vi spännande länder, får gemenskap i bussen och fina minnen. Välkommen att skapa nya reseminnen i Europa med Röke Buss!

Fritextsökning
Holland

Holland, 5 dagar

Följ med Röke Buss och möt våren i Holland!Holland visar sig från sin bästa sida med färgstarka blommor, vackra väderkvarnar, oändligt många cyklar, god öl, smakrik ost och ett av Europas trevligaste folk!

5 dagar från 6 195:- Läs mer
Das grosse Schlagerfest XXL i Hamburg, 3 dagar

Das grosse Schlagerfest XXL i Hamburg, 3 dagar

Vi beger oss till Tysklands näst största stad Hamburg – en livfull hamnstad som lockar med en mängd attraktioner och shoppingmöjligheter. Vi toppar resan med att gå på 25-års jubileet för Das Grosse Schlagerfest XXL i Barclaycard Arena!

3 dagar från 3 795:- Läs mer
Legoland med LEGO House, 3 dagar

Legoland med LEGO House, 3 dagar

Legoland är ett fascinerande miniatyrland med städer, landskap och berömda byggnader. Dessutom är det en nöjespark med berg & dalbanor, karuseller, tåg, bilar och båtar och så gått som allt ingår. Det är rena paradiset för stora som små och man längtar hit år efter år.

3 dagar från 3 495:- Läs mer
Vinprovning i Burg, 2 dagar

Vinprovning i Burg med julstämning, 2 dagar

Ladda upp inför julen – åk på en trevlig shoppingresa till gemytliga Burg i juletid! Vi handlar billigt på Nielsens Discount, insuper julstämningen i den charmiga lilla staden, äter gott och bor bekvämt på familjeägda Gasthof Meetz utanför Burg.

Vackra Abtenau i Salzkammergut, 9 dagar

Vackra Abtenau i Salzkammergut, 9 dagar

Österrike är fantastiskt! Här finns underbar natur, spännande historia, höga alptoppar och vackra sjöar! På denna resa får vi uppleva både vackra sjöar, trevliga städer, gott öl och en mäktig isgrotta! Vi bor sex nätter i gemytliga Abtenau och gör utflykter till bland annat Salzburg och Sankt Wolgan...

9 dagar från 9 295:- Läs mer
Fem huvudstäder, 9 dagar

Fem huvudstäder, 9 dagar

En kulturrik resa till fem av Europas vackraste huvudstäder. Under nio dagar får vi uppleva det bästa av storstadsmetropolen Berlin, de hundra spirornas stad - Prag, Bratislava, Budapest och kulturstaden Wien. Detta är en rundresa i Europas hjärta som ger många minnen och fantastiska upplevelser!...

9 dagar från 10 995:- Läs mer
Spreewald

Spreewald, 4 dagar

Åk med till fascinerande Spreewald. Den naturliga vägen är vattenvägen, som slingrar sig fram mil efter mil - en fascinerande naturupplevelse.

3 dagar från 3 995:- Läs mer
Alsace, mat och vin, 7 dagar

Alsace, 7 dagar

Med sin spännande historia, vackra natur och sina charmiga medeltida städer har Alsace mycket att erbjuda besökaren. Det är också en gastronomisk region med stort fokus på mat och vin. Alsace vinväg, ”La route des vins”, sträcker sig från Strasbourg i norr till Mulhouse i söder och slingrar sig fram...

7 dagar från 7 995:- Läs mer
Berlin

Berlin familjeresa, 4 dagar

Åk till världsmetropolen Berlin med familjen på en weekend! Vi får möjlighet att besöka Europa största äventyrsbad, Tropical Island! En semester för både stora och små!

4 dagar från 3 095:- Läs mer
Helgoland

Flensburg med vackra Helgoland, 4 dagar

Röke Buss tar er till Flensburg och vacka Helgoland. Vi gör en spännande utflykt till den märkliga lilla ön Helgoland som 70 km ut i Nordsjön reser sig majestätiskt med sina branta röda klippor ur havet.

4 dagar från 4 995:- Läs mer
Goslar

Harz och Golsar, 4 dagar

Följ med Röke Buss till Harz. itt i det fagra distriktet ligger den mysiga staden Goslar, en riktig medeltidsidyll med pittoreska korsvirkeshus, trevliga vin- och ölstugor och många trivsamma butike

4 dagar från 4 795:- Läs mer
Hemlig Resa, Europa, 4 dagar

Hemlig resa, 4 dagar

På bussen kommer det misstänkas, tisslas, förmodas och antas om vart vi ska – men vi säger ingenting om vart vi är på väg. Det enda vi garanterar dig är att du kommer till en destination i Europa. Resan kommer att vara fylld med härliga upplevelser och spännande händelser. Så packa väskan för en ”He...

4 dagar från 4 795:- Läs mer
Klaipeda kryssning, 3 dagar

Klaipeda kryssning, 3 dagar

Följ med Röke Buss och njut utav en avkopplande minikryssning till Litauen, vårt oupptäckta grannland i öster. Vi besöker bland annat vackra Palanga.

3 dagar från 1 995:- Läs mer
Saimakanal

Saima Kanal, 5 dagar

Följe med Röke Buss till spännande Finland. Upplev den hänförande naturen fån Saima kanal från första parkett och genom åtta slussar.

5 dagar från 6 995:- Läs mer
Schwarzwald

Schwarzwald, 7 dagar

Bara namnet Schwarzwald får det att vattnas i munnen, följ med på en resa du sent glömmer! Röke Buss tar er Bräunlingen, Titisee och Stein am Rhein

7 dagar från 7 995:- Läs mer
Schweiz

Schweiz med Bernina Expressen, 9 dagar

Alper, vattenfall, kossor, ost, små pittoreska städer, vackra sjöar. Schweiz har sannerligen mycket av det bästa att bjuda på. Resans höjdpunkt, en tågresa genom den schweiziska alpvärlden med fantastiska vyer som ni sent kommer att glömma! Vi gör även en tur till den vackra blomsterön Mainau där vi...

9 dagar från 10 995:- Läs mer
Skagerrak

Skagerrak runt, 5 dagar

Följ med Röke Buss på en resa mellan de nordiska länderna! Det vackra gränsland mellan Nordsjön och Jyllands norra landsdel, det norska Sörlandet och svenska Bohuslän.

5 dagar från 7 295:- Läs mer
Spreewald

Spreewald, 4 dagar

Åk med till fascinerande Spreewald. Den naturliga vägen är vattenvägen, som slingrar sig fram mil efter mil - en fascinerande naturupplevelse.

3 dagar från 3 995:- Läs mer
Rugen

Stralsund & Rügen, 4 dagar

Tillbringa några fina dagar med Röke Buss på den vackra tyska Östersjökusten!

4 dagar från 4 495:- Läs mer
Polen Runt, 6 dagar

Polen Runt, 6 dagar

Polen har en turbulent historia. Vårt stora grannland i söder, med nästan 40 miljoner invånare, har upplevt blomstrande storhetsdagar och förödande motgångar. Nu har polackerna genom mycket arbete återställt landet till dess forna glans. Vi har mycket gemensam historia och minnesmärken från detta fi...

6 dagar från 6 595:- Läs mer
Härliga Rügen, 3 dagar

Härliga Rügen, 3 dagar

Följ med Röke Buss och upplev solskensön Rügen i Tyskland!På Rügen kan du uppleva skön och orörd natur, mäktiga vita kritklippor och många andra sevärda platser.

3 dagar från 3 195:- Läs mer
Hildesheim sparrisresa, 4 dagar

Hildesheim med sparrislunch, 4 dagar

Tyskland på våren är ett eldorado för sparrisälskarna. Få primörer är så efterlängtade som sparrisen! Tysklands stolthet, den vita sparrisen, skördas under sparrissäsongen april till juni närmare 60 000 ton! Den kallas inte för intet ”Tysklands vita guld” och är en kulinarisk läckerhet som avnjuts r...

4 dagar från 4 695:- Läs mer
Tyskatradgardar

Tyska Trädgårdar, 4 dagar

Följ med Röke Buss till Tyskland och njut utav vackra trädgårdar! Upplev en färgexplosion av Rhododendron och Azaleor vackert arrangerade i parkerna Botanika och Park der Gärten.

4 dagar från 4 495:- Läs mer
Lofoten

Lofoten, 9 dagar

Åk med Röke Buss på en resa där vi får se vackra Nordnorge. Vi skåda stora delar av vårt eget vackra land, Sverige i sommarskrud.

9 dagar från 12 595:- Läs mer
Osterrike med musik

Österrike med musik, 7 dagar

Åk med Röke Buss till hjärtat av Tyrolen och charmiga lilla orten Uderns och fanatiska familjeägda Hotel Pachmair. Vi bortskämda med god mat, fin relaxavdelning, bakelser ifrån hotellets café och trevliga kvällar fyllda med musik och underhållning

7 dagar från 7 595:- Läs mer
Österrike vandring, 8 dagar

Österrike vandring, 8 dagar

Åk med Röke Buss på en ny spännande vandringsresa i de österrikiska bergen. Vi kombinerar enklare vandring med upplevelser för alla sinnen.

8 dagar från 9 295:- Läs mer
ostersjonrunt

Östersjön runt, 7 dagar

Åk med på en fascinerande resa till några av våra spännande grannländer runt Östersjön. polska Gdansk, Lettiska Riga och spännande varglyan.

7 dagar från 8 895:- Läs mer
Tyska Drycker, 4 dagar

Tyska Drycker, 4 dagar

Tyskland är inte bara öl. På denna resa i norra Tyskland provar vi olika drycker i olika miljöer. Sekt från staden Wismar, öl från den lilla byn Vielank och likör från den vackra herrgården Schwechower. Dessutom gör vi en guidad tur i hansestaden Wismar.

4 dagar från 3 995:- Läs mer
Rostock Oktoberfest, 3 dagar

Rostock Oktoberfest, 3 dagar

Åk med Röke Buss till Rostock för att njuta utav en härlig weekend med Rostock Oktoberfest. Shoppa i butikerna, beundra arkitekturen och skåla i öl på Rostocker Oktoberfest.

3 dagar från 2 995:- Läs mer
Rhendalen

Rhen och Mosel, 7 dagar

Följ med oss på en resa i vinets tecken till Tysklands druvrika floddalar. Medeltida riddarborgar, branta vinsluttningar, genuina korsvirkesbyar, gott vin från trevliga vingårdar är några av inslagen i denna resa. Vi bor i Rüdesheim där feststämningen är hög och vinstugorna ligger sida vid sida läng...

7 dagar från 8 495:- Läs mer
Hildesheim Vinfestival, 4 dagar

Hildesheim Vinfestival, 4 dagar

I samband med Kristihimmelfärdshelgen anordnas det en härlig vinfest, här möts vinhandlare från hela Tyskland och Europa. På torget ställs det fram långbord där man kan sitta och äta och dricka och det finns många trevliga försäljningsbodar med goda viner och välsmakande mat. Levande musik och under...

4 dagar från 4 595:- Läs mer
Schwerin

Schwerin med Schwedenfest i Wismar, 4 dagar

Åk med Röke buss till Schwerin. Resans höjdpunkt är besöker på den spännande Schwedenfesten i Wismar.

4 dagar från 4 395:- Läs mer
Valamar Crystal

Kroatien - Porec, 10 dagar

Åke med Röke Buss till den kroatiska kulturorten Porec på halvön Istrien är den idealiska semesterorten för såväl lata som äventyrsfyllda dagar.

10 dagar från 7 995:- Läs mer
Gardasjön med Verona och Venedig, 8 dagar

Gardasjön med Verona och Venedig, 8 dagar

Följ med oss på en resa till norra Italien. Här hittar vi den populära och vackra Gardasjön, ett perfekt resmål för att uppleva natur, kultur och goda viner. Italiens största sjö ligger vackert inbäddad bland bergen och fullkomligt gnistrar av azurblått vatten. Under resans gång åker vi en båttur på...

8 dagar från 8 795:- Läs mer
Dresden och Elbedalgången, 5 dagar

Dresden och Elbedalgången, 5 dagar

Den vackra barockstaden Dresden kallas ofta ”Florens vid Elbe” och är en av Europas främsta kulturskatter. Endast ett par mil härifrån, i sydöstra Sachsen, ligger spektakulära Sachsiska Schweiz som är känt för sina dramatiska sandstenstoppar. Under vår resa besöker vi bland annat, porslinstaden Meis...

5 dagar från 5 195:- Läs mer
Polen Runt, 6 dagar

Polen Runt, 6 dagar

Polen har en turbulent historia. Vårt stora grannland i söder, med nästan 40 miljoner invånare, har upplevt blomstrande storhetsdagar och förödande motgångar. Nu har polackerna genom mycket arbete återställt landet till dess forna glans. Vi har mycket gemensam historia och minnesmärken från detta fi...

6 dagar från 6 595:- Läs mer
Hemlig Resa, Europa, 4 dagar

Hemlig Resa, Europa, 4 dagar

På bussen kommer det misstänkas, tisslas, förmodas och antas om vart vi ska – men vi säger ingenting om vart vi är på väg. Det enda vi garanterar dig är att du kommer till en destination i Europa. Resan kommer att vara fylld med härliga upplevelser och spännande händelser. Så packa väskan för en ”He...

4 dagar från 4 795:- Läs mer
Hildesheim Vinfestival, 4 dagar

Hildesheim Vinfestival, 4 dagar

I samband med Kristihimmelfärdshelgen anordnas det en härlig vinfest, här möts vinhandlare från hela Tyskland och Europa. På torget ställs det fram långbord där man kan sitta och äta och dricka och det finns många trevliga försäljningsbodar med goda viner och välsmakande mat. Levande musik och under...

4 dagar från 4 595:- Läs mer
Bremen Oktoberfest, 4 dagar

Bremen Oktoberfest, 4 dagar

Öl, öl, öl och tysk gemyt på Bremer Freimarkt – Nordtysklands största folkfest. Detta är Bremens motsvarighet till oktoberfesten i München. Namnet Freimarkt betyder att handelsresande förr kunde bjuda ut sina varor helt fritt under marknaden. Här finns nöjesfält och många härliga tält med mat, musik...

4 dagar från 3 995:- Läs mer
Bremen Vinfestival, 4 dagar

Bremen Vinfestival, 4 dagar

Åk med Röke Buss till Bremen vinfestival. Provsmaka viner från tyska vinområden och koppla av med shopping, cafébesök och promenader i de mysiga Schnoorkvarteren.

4 dagar från 3 995:- Läs mer
Prag

Prag - mat, öl och kultur, 5 dagar

Följ med Röke Buss till intressanta Prag. Staden bjuder på vacker arkitektur och givetvis god tjeckisk öl och mat.

5 dagar från 5 595:- Läs mer
Rothenburg

Tyska vinvägar, 6 dagar

Möt Tysklands vinfält och vingårdar med Röke Buss! Vinprovningar och god mat, vad mer kan man önska.

6 dagar från 7 195:- Läs mer
Oslokryssning

Köpenhamn- Oslo minikryss, 2 dagar

Åk med Röke Buss och upplev två av Nordens vackra huvudstäder och njut av livet till sjöss under en avkopplande kryssning till Oslo med DFDS moderna färjor.

Just nu finns det inga aktuella resor, men vi arbetar på att lägga upp fler. Läs mer
Nyår Bremen, 3 dagar

Nyår Bremen, 3 dagar

Röke Buss skålar in det nya året i Bremen, de världsberömda stadsmusikanternas hemstad. Strosa i de mysiga Schnoorkvarteren

Just nu finns det inga aktuella resor, men vi arbetar på att lägga upp fler. Läs mer
Nyar

Nyår Burg, 3 dagar

Åk med Röke Buss och avsluta året med trevliga festligheter i mysiga Burg. Champagneprovning, god mat och trevlig gemenskap.

Just nu finns det inga aktuella resor, men vi arbetar på att lägga upp fler. Läs mer
Costa Tropical - Almunecar 2022, 30 dagar

Costa Tropical - Almunecar 2022, 30 dagar

Åk med Röke Buss på långsemester till sköna Almunecar i spanska Costa Tropical.

Just nu finns det inga aktuella resor, men vi arbetar på att lägga upp fler. Läs mer
Passionsspelen i Oberammergau 2022, 7 dagar

Passionsspelen i Oberammergau 2022, 7 dagar

Välkommen till en av Europas största kulturella händelser år 2022 – Passionsspelen i Oberammergau! Den mytomspunnen byn i Bayern med drygt 5 000 invånare, har sedan pesten 1634 stått värd för sitt världsberömda passionsspel – en fantastisk heldagsföreställning om Jesu liv och lidande. Spelen uppför...

Just nu finns det inga aktuella resor, men vi arbetar på att lägga upp fler. Läs mer