Skip to main content

Hamburg Julmarknad, 3 dagar

Hamburg julmarknad

Tysklands näst största stad är särskilt vacker i juletid. Då glittrar julens ljus extra mycket när de speglas i stadens alla kanaler och sjöar. Stadens julmarknader är vackra, inbjudande och påkostade! Du får uppleva ett Hamburg som förvandlas till en småstadsidyll från förr med välfyllda bodar, karuseller, gediget hantverk och lockande dofter och smaker. Stadens största julmarknad kallas för ”den historiska julmarknaden” hittar du på Rauhausmarkt utanför Hamburgs rådhus och är ett paradis för dig som drömmer en äkta gammaldags julmarknad!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten – Hamburg

  Tidigt på morgonen lämnar vi våra hemorter och rullar över Öresundsbron till Danmark där vi tar båten över till Tyskland. Sen eftermiddag når vi Hamburg där vi inkvarterar oss på Ibis Hotel Hamburg City.

 • Dag 2.: Hamburg

  Efter frukost väntar Hamburg på att upptäckas. Idag har vi egentid att njuta av miljonstaden som har fler broar än Venedig och Amsterdam! Gågator och gallerior exploderar i röda juldekorationer. Här kan du shoppa i både charmiga små butiker och välfyllda varuhus. Hamburg är känd för sina julmarknader och dessa hittar du bland annat kring Petrikyrkan, framför Karstadts varuhus och på det stora Rådhustorget.

  Hamburg julmarknad
 • Dag 3.: Hamburg – Hemorten

  Efter en god frukost väntar avresa mot färjeläget. Om tid ges stannar vi för lite shopping innan vi rullar på färjan mot Danmark. På kvällen är vi åter i Sverige, med trevliga minnen från vår resa ihop.

Karta

Hotell

Ibis Hamburg City
Ibis Hamburg City, Hamburg
Detta hotell har ett centralt läge, bara 500 meter från Hamburgs centralstation och distriktet Speicherstadt. På Ibis Hamburg City finns en restaurang och en 24-timmarsreception. Rummen på Ibis Hambur...