Skip to main content

Hamburg Julmarknad, 3 dagar

Hamburg julmarknad

I juletid glittrar de upplysta fasaderna i Alstersjöarnas spegelblanka vatten och en förtrollande atmosfär sänker sig över Hamburg. Stadens julmarknader är vackra, inbjudande och påkostade! Du får uppleva ett Hamburg som förvandlas till en småstadsidyll från förr med välfyllda bodar, karuseller, gediget hantverk och lockande dofter och smaker. Den största julmarknaden hittar du på torget Rathausmarkt utanför Hamburgs rådhus. Den kallas för ”den historiska julmarknaden” och är ett paradis för dig som drömmer om en äkta gammaldags julmarknad.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten – Hamburg

  Tidigt på morgonen lämnar vi våra hemorter och rullar över Öresundsbron till Danmark där vi tar båten över till Tyskland. Sen eftermiddag når vi Hamburg där vi inkvarterar oss på Ibis Hotel Hamburg City.

 • Dag 2.: Hamburg

  Efter frukost väntar Hamburg på att upptäckas. Vi har hela dagen fri för egna strövtåg i Tysklands näst största stad som lockar med en mängd attraktioner och shoppingmöjligheter.

  Hamburg julmarknad
 • Dag 3.: Hamburg – Hemorten

  Efter en god frukost väntar avresa mot färjeläget. Om tid ges stannar vi för lite shopping innan vi rullar på färjan mot Danmark. På kvällen är vi åter i Sverige, med trevliga minnen från vår resa ihop.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-11-27BussHamburg julmarknad, 3 dagarMer än 82 995:-Boka
2020-12-04BussHamburg julmarknad, 3 dagarMer än 82 995:-Boka

Hotell

Ibis Hamburg City
Ibis Hamburg City, Hamburg
Detta hotell har ett centralt läge, bara 500 meter från Hamburgs centralstation och distriktet Speicherstadt. På Ibis Hamburg City finns en restaurang och en 24-timmarsreception. Rummen på Ibis Hambur...