Skip to main content

Om oss

Välkommen till oss på Röke Buss

RESGLÄDJE
Vår ambition är och kommer alltid att vara att ni tillsammans med oss ska uppleva genuin resglädje! Delad glädje är alltid dubbel glädje! Att vi tillsammans upplever nya destinationer, stiftar nya trevliga bekantskaper och sist men inte minst, njuta av livets goda. Oavsett om du reser själv eller  sällskap, är du omgiven av likasinnade som precis som du själv vill upptäcka nya platser i sällskap med andra. Att resa i grupp innebär gemenskap och trygghet och våra resvana guider och chaufförer har fokus på att visa oss allt våra resmål har att erbjuda.

MILJÖBUSSIGASTE ALTERNATIVET
Visste du att turistbussar har mindre utsläpp än något annat fordon? Så självklart är turistbussen det miljösmar taste sättet att resa på. Vi erbjudet det miljövänligaste resealternativet och alla våra turistbussar har den senaste euroklassningen. Bussresan har såklart många fler fördelar än att ”bara” vara det miljösmartaste sättet att resa på.

GRUPP OCH BUSSBOKNING
Vi skräddarsyr resor efter era önskemål och intressen. Allt från en enklare transport på hemmaplan till en flerdagars resa ut i välden. Är ni en grupp kan ni välja en egen avgång till ett resmål eller boka platser på en befintlig resa. Naturligtvis hjälper vi er med hela paketlösningar, boka hotell, konferenser, event, restauranger etc. Kontakta oss, så hjälper vi er att sätta ihop en resa efter just era önskemål. Vi erbjuder moderna bussar i olika storlekar.

Vi vill resa med er och vi står redo för att ni tryggt och säkert ska kunna resa tillsammans med oss!

Varma hälsningar från Lars Erlingsson och Röke Buss

Fritextsökning