Skip to main content

Om oss

Välkommen till oss på Röke Buss

Vår ambition är att ni tillsammans med vår guide och chaufför ska uppleva genuin resglädje! Delad glädje är dubbel glädje. Att vi ihop upplever nya destinationer, stiftar nya trevliga bekantskaper och sist men inte minst njuta av livets goda. Oavsett om du reser själv eller i sällskap, är du omgiven av likasinnade som precis som du själv vill upptäcka nya platser i sällskap med andra. Att resa i grupp innebär gemenskap och trygghet och våra resvana guider och chaufförer har fokus på att visa oss allt som världen har att erbjuda. Bläddra igenom vår katalog, dröm dig bort och välj sedan ut vilka godbitar du vill följa med och upptäcka tillsammans med oss.

Miljöbussigaste alternativet
Visste du att turistbussar har mindre utsläpp än något annat fordon? Så självklart är turistbussen det miljösmartaste sättet att resa på. Vi erbjuder det miljövänligaste resealternativet, alla våra turistbussar har den senaste euroklassningen. Bussresan har såklart många fler fördelar än att ”bara” vara det miljösmartaste sättet att resa på.

Spännande nyheter
Vi fortsätter att bredda vårt stora utbud av kvalitetsresor. I år kan vi presentera nyheter som exempelvis en resa till den årliga vinfestivalen i Bremen (avresa den 27/8),  att vandra i Österrike bland de österrikiska bergen (avresa 3/7) eller varför inte njuta utav Sverige och vår nyhet Dalsland! Ett litet landskap men mycket att erbjuda (avresa 26/7). Vi kan dessutom i år erbjuda fler avresedatum på vår Hemliga Resa! Titta runt på hemsidan och se vilken resa som passar just dig.

Alltid totalpris
Till skillnad från de flesta andra researrangörer har vi på merparten av våra resor halvpension, utflykter och arrangemang inräknade i resans pris. Vi vill ju inte att du ska få några överraskningar i form av extra utgifter under resans gång! På ditt resebevis ser du exakt vad som ingår. Under resan betalar du ingenting extra för de utflykter som finns preciserade i programmet. Vissa entréavgifter kan dock tillkomma.

Kostnadsfria anslutningar
Självklart fortsätter vi med kostnadsfria anslutningar från alla våra påstigningsorter. I det pris du ser ingår alltså anslutningen – jämför gärna våra priser med andra researrangörer.

Så klicka runt på vår hemsida, dröm dig bort och välj sedan ut vilka godbitar du vill följa med och upptäcka tillsammans med oss. Vi ser fram emot att ha med dig i bussen!

Varma hälsningar från Lars Erlingsson och Röke Buss

Fritextsökning