Skip to main content

Kiel Julmarknad, 3 dagar

Kiel

Nordtyska Schleswig-Holsteins huvudstad Kiel är en stad där havet ständigt gör sig påmint, även julmarknaden med sina maritima inslag visar att det är en gammal sjöfartsstad. Bara en kort promenad från färjan hittar du Holzenplatz, Alten Markt och Rådhusplatsen där julmarknaden är i full gång. Här kan du smaka på tyska delikatesser, handla traditionellt konsthantverk och dricka värmande glühwein. Vi bor i hjärtat av Kiel på trevliga InterCity Hotel.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten – Kiel

    När alla stigit på bussen börjar vi färd ner mot Kiel och julmarknaden där. Vi kör på snabba vägar igenom Danmark och tar färjan över till Tyskland. Under eftermiddagen checkar vi in på InterCity Hotell. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

  • Dag 2.: Kiel

    Efter en god frukost har vi hela dagen på oss att på egen hand utforska julmarknaden och staden.

  • Dag 3.: Kiel - Hemorten

    Efter frukost packar vi ihop våra väskor och början hemresan. Innan vi rullar på färjan så stannar vi för shopping om tid ges. Framåt kvällen når vi hemorterna igen. Fulla utav härlig julstämning och laddade för jul!

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-12-04BussKiel julmarknad, 3 dagarMer än 82 595:-Boka

Hotell

InterCity Hotel Kiel
InterCity Hotel, Kiel
Detta moderna hotell erbjuder välutrustade rum, utsikt över hamnen samt gratis inträde till ett gym i närheten. InterCityHotel ligger vid Kiels centralstation och Kielfjorden. De ljudisolerade rummen...