Skip to main content

Kiel Julmarknad, 3 dagar

Kiel

Sedan 1973 så bjuder hamnstaden Kiel in till en stämningsfull maritim julmarknad varje år. Med sina fyra marknadsplatser på Rådhusplatsen, Holstenstrasse, Asmus-Bremer plats och Gamla Torg så finns det synnerligen en hel del att utforska här. Här kan du smaka på tyska delikatesser, handla traditionellt konsthantverk och dricka värmande glühwein. På de tyska julmarknaderna spelar mat och dryck en dominerande roll, passa på att njut av dessa läckerheter!

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten – Kiel

    När alla stigit på bussen börjar vi färd ner mot Kiel och julmarknaden där. Vi kör på snabba vägar igenom Danmark och tar färjan över till Tyskland. Under eftermiddagen checkar vi in på InterCity Hotell. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

  • Dag 2.: Kiel

    Efter en god frukost har vi hela dagen på oss att på egen hand utforska julmarknaden och staden.

  • Dag 3.: Kiel - Hemorten

    Efter frukost packar vi ihop våra väskor och början hemresan. Innan vi rullar på färjan så stannar vi för shopping om tid ges. Framåt kvällen når vi hemorterna igen. Fulla utav härlig julstämning och laddade för jul!

Karta

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2021-12-03BussKiel julmarknad, 3 dagar12 695:-Boka

Hotell

InterCity Hotel Kiel
InterCity Hotel, Kiel
Detta moderna hotell erbjuder välutrustade rum, utsikt över hamnen samt gratis inträde till ett gym i närheten. InterCityHotel ligger vid Kiels centralstation och Kielfjorden. De ljudisolerade rummen...