Skip to main content

Kiel Julmarknad, 3 dagar

Kiel

Sedan 1973 så bjuder hamnstaden Kiel in till en stämningsfull maritim julmarknad varje år. Med sina fyra marknadsplatser på Rådhusplatsen, Holstenstrasse, Asmus-Bremer plats och Gamla Torg så finns det synnerligen en hel del att utforska här. Här kan du smaka på tyska delikatesser, handla traditionellt konsthantverk och dricka värmande glühwein. På de tyska julmarknaderna spelar mat och dryck en dominerande roll, passa på att njut av dessa läckerheter!

Läs mer om julmarknaden i Kiel 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten – Kiel

  När alla stigit på bussen börjar vi färd ner mot Kiel och julmarknaden där. Vi kör på snabba vägar igenom Danmark och tar färjan över till Tyskland. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell (6/12 B&B Hotel Kiel-Holstenbrücke samt 13/12 Steigenberger Conit Hansa). På kvällen äter vi en gemensam middag.

 • Dag 2.: Kiel

  Efter en god frukost har vi hela dagen på oss att på egen hand utforska julmarknaden och staden. Sedan 1973 så bjuder hamnstaden Kiel in till en stämningsfull maritim julmarknad varje år. Med sina fyra marknadsplatser på Rådhusplatsen, Holstenstrasse, Asmus-Bremer plats och Gamla Torg så finns det synnerligen en hel del att utforska här. Här kan du smaka på tyska delikatesser, handla traditionellt konsthantverk och dricka värmande glühwein. På de tyska julmarknaderna spelar mat och dryck en dominerande roll, passa på att njut av dessa läckerheter!

  Kiel
 • Dag 3.: Kiel - Hemorten

  Efter frukost packar vi ihop våra väskor och början hemresan. Innan vi rullar på färjan så stannar vi för shopping om tid ges. Framåt kvällen når vi hemorterna igen. Fulla utav härlig julstämning och laddade för jul!

Karta

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2024-12-06BussKiel julmarknad, 3 dagarMer än 83 895:-Boka
2024-12-13BussKiel julmarknad, 3 dagarMer än 83 895:-Boka

Hotell

B&B Hotel Kiel-Holstenbrücke, Kiel
B&B Hotel Kiel-Holstenbrücke ligger i Kiel, 100 meter från Kiels operahus. Här erbjuds luftkonditionerade rum och en bar. Här bor du cirka 100 meter från Kiels stadshus och 200 meter från Sankt Nikola...
Steigenberher Conti Hansa
Steigenberger Conti Hansa, Kiel
Detta moderna hotell erbjuder elegant boende i hjärtat av Kiel. Hotellet ligger mitt emot Kielfjorden och 1,5 kilometer från tågstationen. WiFi är gratis. De smakfullt inredda rummen på Steigenberger...