Skip to main content

Timmendorferstrand med Lübecks julmarknad, 3 dagar

Kluckande vågor och historisk julmarknad! VI bor lyxigt på Maritim Seehotel i Timmendorfer Strand och besöker ett julsmyckat Lübeck med sin fina julmarknad. Konsthantverk blandas med modern design och kulinariska specialiteter, här kan man strosa i timmar och njuta av ljuva toner av julmusik och den härliga doften av gran, varm glögg och brända mandlar.  Kombinationen av hotellets relaxavdelning i vackra Timmendorfer Strand tillsammans med julmarknaden i Lübeck är en av våra mest populära resor.

Läs mer om Lübecks julmarknad

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten - Timmendorfer Strand

  På morgonen hämtar vi upp samtliga resenärer och ställer färden mot Tyskland och Timmendorfer Strand. Framåt eftermiddag når vi vårt fina hotell. Hotellet ligger nära stranden i hjärtat av Timmendorfer Strand och sevärdheter i området inkluderar Hansapark och Travemünde färjehamn. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

 • Dag 2.: Lübeck

  Efter en god hotellfrukost beger vi oss till Lübeck för under några timmar under dagen besöka deras historiska julmarknad. Självklart skall man besöka julmarknaden som pågår på Rådhusplatsen och gågatan Breite Strasse. Tycker man om marsipan får man inte missa att besöka Niedereggers Café. Här har man i anslutning till caféet en butik med mer än 300 olika specialiteter att välja mellan. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

  Lubeck julmarknad
 • Dag 3.: Timmendorfer Strand - Hemorten

  När vi intagit frukost säger vi hejdå till hotellet och kör mot färjan. Om tid ges så stannar vi för shopping innan vi rullar på färjan. Sedan kör vi på snabba vägar igenom Danmark för att under kvällen åter nå våra hemorter.

Karta

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2024-12-06BussTimmendorferstrand med Lübecksjulmarknad, 3 dagarMer än 84 795:-Boka

Hotell

Maritim Seehotel
Maritim Seehotel, Timmendorferstand
Detta hotell ligger i Timmendorfer Strand och har bekväma rum, en stor spaavdelning och en restaurang med terrass och havsutsikt. Hotellet ligger intill en sandstrand vid Östersjön. Rummen på Maritim...