Skip to main content

London med Abba Voyage, 4 dagar

I världsmetropolen London finns allt och lite till. Allt från exklusiva varuhus till mysiga marknader, otaliga caféer restauranger muser och mycket mer. Vi bor bra på Park Plaza Waterloo Hotel i det charmiga området med et passande namnet Waterloo. Här ifrån kan vi lätt ta oss runt i staden på egen hand. Det ingår en stadsrundtur med lokalguide, middag första kvällen och biljett till den fantastiska föreställningen ABBA Voyage!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten - London

  Mycket tidig stiger vi på bussen och tar oss mot Danmark och Kastrup. (Ankomst till Kastrup ca 05,30.) Flyget tar oss snabbt över till London. Vi landar i Gatwick och där väntar vår buss på att ta oss in till London. Vi börjar besöket med en stadsrundtur, vår lokalguide visar oss många av de klassiska sevärdheterna man bara måste se i denna världsmetropol. Vi ser bland annat Parlamentshuset med Big Ben, Buckingham Palace, Trafalgar Square, Westminster Abbey och Piccadilly Circus. Vi åker sedan till Park Plaza Waterloo Hotel i det charmiga Waterloo, med London Eye och tunnelbana på nära gångavstånd. Kvällen avslutas med en gemensam middag.

  Hemorten - London
 • Dag 2- 3.: London

  Nu har vi några sköna dagar till eget förfogande i stan. Vad ni vill fylla era dagar med är helt upp till er. Bland favoriterna finns det kända museerna som tex Tate Gallery, British Museum och Madame Tussauds vaxkabinett eller varför inte ett besök i kungafamiljens residens som numera delvis är öppen för allmänheten. Om ni inte är höjdrädd rekommenderas en tur upp i ”London Eye”. Strosa runt och njut av arkitekturen ta en pint på en pub eller en god kaffe på ett trevligt café. Alla kända (och många okända) varumärken finns i London, butiker som Selfridges, Harrods, Harvey Nichols och inte att förglömma världens största leksaksaffär Hamleys gör shoppingen till en upplevelse utöver det vanliga. Vi får inte heller missa de fina boutiquerna, de prisvärda marknaderna eller det trendiga Notting Hill. På kvällarna erbjuds vi ett fantastiskt nöjesutbud i Londons West End, världens teatercentrum. Här spelas både klassiska långkörare och nya musikaler. Det ingår ingen middag övriga kvällar så vi kan även botanisera bland all världens restauranger.
  Något som däremot ingår är biljetter till Abba Voyage. Redan den andra kvällen tar vi plats på läktaren på den specialbyggda arenan för att se denna fantastiska föreställning av ABBA med deras ABBAtarer. Med banbrytande teknik, spektakulär belysning och oförglömliga hits får vi uppleva en historisk show. En upplevelse ni sent kommer glömma!

  London
 • Dag 4.: London - Hemorten

  Vi avslutar resan med sovmorgon och gör sedan de sista inköpen innan vi på eftermiddagen tar transferbussen ut till flygplatsen. Förmodligen är det med lite tyngre väskor vi anländer till Köpenhamn än vi reste ut med för ett par dagar sedan. Helt klart är det med många nya härliga upplevelser i minnet.

  London - Hemorten

Karta

Hotell

Park Plaza Waterloo Hotel, London
Park Plaza London Waterloo har en restaurang och bar och ligger en kort promenad från tunnelbanestationen Lambeth North i London. Du når Westminster Bridge och London Eye på South Bank på knappt 10 mi...