Skip to main content
Liseberg

Göteborg med Lisebergs julmarknad, 3 dagar

Lisebergs julmarknad

Jul på Liseberg är något magiskt! Parken förvandlas från sommarpark till julpark med marknad, granar, miljontals ljus, tomtar, julmusik, isbana, julbord och mycket annat. Här doftar det av glögg och brända mandlar och julmusiken klingar. Skenet från 5 miljoner ljus visar vägen och det utlovas såväl snö och is som besök av självaste tomtefar. Passa även på att besöka de många butikerna i centrala Göteborg för shopping och inspiration!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten - Göteborg

  På morgonen lämnar vi hemorterna för att bege oss till Sveriges andra största stad, Göteborg! Vid lunch når vi staden och resten utav dagen fri tid att utforska och njuta utav storstaden. Kanske lockar ett besök på Nordstan eller strosa längs Avenyn? Göteborg har massor att erbjuda! På kvällen somnar vi i sköna sängar på Scandic Göteborg Central.

 • Dag 2.: Göteborg

  Pigga och glada vaknar vi upp till en god hotellfrukost. Under dagen besöker vi Liseberg i julskrud (entré ingår i resans pris). Vi möts av över 4,5 miljoner lampor som pryder nöjesparken, som efter mörkrets inbrott lyser upp och ger oss ett fantastiskt skådespel. På 120 000 kvadratmeter samlas allt som hör julen till: snö, ljus, granar, julkörer, julbord och såklart julklappar.

  Senare under dagen tar bussen oss tillbaka till hotellet. Kvällen är fri för egna aktiviteter.

  Lisebergs julmarknad
 • Dag 3.: Göteborg - Hemorten

  Efter en härlig frukost finns det gott om tid att njuta utav staden innan vi beger oss hem igen. På kvällen skiljs vi åt efter en trevlig weekend i storstaden.

Karta

Hotell

Scandic Göteborg Central, Göteborg
Scandic Göteborg Central är platsen för de stora konferenserna och eventen. Ute på den grönskande terrassen öppnar Göteborg upp sig med en fantastisk utsikt över älven, hamnen och läppstiftet. Hotelle...