Skip to main content

Mamma Mia The Party i Stockholm, 3 dagar

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY

Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev otroliga succéer. Den här gången förvandlas Tyrol till en underbart exotiska grekiska taverna. Vi befinner oss mitt i denna exotiska värd, som inger en kännas av att hamna mitt i hjärtat av en grekisk paradisö! Vi blir serverade en fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny, ackompanjerat med sång och dans. Slå er ner och ”have the time of your live”!

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten- Stockholm

    Under morgonen samlas vi på bussen för vidare färd mot vår vackra huvudstad. Under eftermiddagen anländer vi och checkar in på Clarion Hotel Amaranten. Ett perfekt utgångsläge för vår trevliga resa. Dagen avslutas med middag på hotellet.

  • Dag 2.: Stockholm

    Efter en härlig frukost erbjuder vi för de som önskar en guidad stadsrundtur, sedan har vi dagen till fritt förfogande att upptäcka vår vackra huvudstad. Shoppa, strosa runt eller bara njut av atmosfären. Under kvällen samlas vi åter på hotellet för att ta oss till Tyrol och resans höjdpunkt, Mamma Mia the Party! Slå er ner och ”have the time of your live”!

  • Dag 3.: Stockholm - Hemorten

    Efter en god frukost stiger vi åter på bussen för färd hemåt efter en vistelse i vår huvudstad. På lämpliga ställen stannar vi för bensträckare och lunch. Under kvällen anländer vi åter nöjda och belåtna till hemorterna.

Hotell

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm
Clarion Hotel Amaranten ligger intill tunnelbanestationen Rådhuset på Kungsholmen, 7 minuters promenad från Stadshuset och Centralstationen. Här har du gratis tillgång till gymmet samt gratis WiFi. Al...