Skip to main content

Potsdam & Berlins julmarknad, 4 dagar

Berlin julmarknad

En resa med två trevliga städer en fin julmarknad! I Potsdam är utbudet av butiker stort. Vi tar även en tur till metropolen Berlin som har ett stort antal olika julmarknader där du garanterat hittar klappar att lägga under granen.

Läs mer om julmarknaden
Lär mer om Berlin

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten - Potsdam

  När alla stigit på bussen går färden ner via Öresundsbron och färjan över till Tyskland. Sen eftermiddag når vi vårt trevliga hotell Vienna House Hotel am Havelufer i Potsdam.

 • Dag 2-3.: Potsdam - Berlin - Potsdam

  Vi har två dagar att upptäcka Potsdam och en dag att besöka Berlin.
  Fösta dagen äter vi frukost innan vi går på bussen som tar oss till Tysklands huvudstad, Berlin! Efter en guidad tur i Berlin har vi dagen fri för egna äventyr i en av Europas mest intressanta huvudstäder. På eftermiddagen åker vi tillbaka Potsdam och har resten av kvällen fri för att på egen hand njuta av Potsdam.

  Dag två äter vi frukost och har sedan dagen fritt att upptäcka Potsdam.

  Berlin julmarknad
 • Dag 4.: Potsdam - Hemorten

  Väl utvilade stiger vi ombord på bussen och kör snabbt till färjeläget. Om tid ges stannar vi för lite shopping innan vi rullar ombord. Framåt kvällen når vi åter svensk mark.

Karta

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2024-12-12BussPotsdam & Berlins julmarknad, 4 dagarMer än 84 795:-Boka

Hotell

Arcona Hotel an Haverlufen
Vienna House Hotel am Haverlufer, Potsdam
Detta hotell i Potsdam har gratis WiFi och moderna rum med platt-tv. Hotellet har utsikt över floden Havel och ligger 5 minuters promenad från tågstationen Potsdam Charlottenhof. På Hotel am Havelufer...