Skip to main content

Vinprovning i Burg med Kiels julmarknad, 3 dagar

Julmarknad och vinprovning

Tre underbara dagar som innehåller både vinprovning, julmarknad i Kiel och massor av tyskgemyt. En bra början på julen helt enkelt! Med vinprovning, julinspirerad middag och trubadur, som ger möjlighet till dans, blir det en stämningsfull vistelse på hotellet. Julmarknaden i Kiel, som är vårt andra mål för denna resa, är vida känd och lockar tusentals besökare årligen. Med dekorationer, dofter och ljus inramas staden i härlig tysk julstämning. Under resans gång stannar vi på Nielesens Discount  eller på  Bordershop för shopping och möjlighet.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten - Burg

  Under morgonen lämnar vi våra hemorter och påbörjar resan ner till Rödby där färjan tar oss över till Puttgarden. Här har vi nu möjlighet att på egen hand strosa runt inne i Burg en stund. På det charmiga lilla torget i centrala Burg finns det flera trevliga butiker, restauranger och uteserveringar som kan vara värda ett besök. Vi beger oss sedan vidare till välsorterade butiken Nielsens Discount för shopping. Här handlar vi till mycket förmånliga priser allehanda drycker, godis etc.

  Nöjda och glada med shoppingen checkar vi in på Gasthof Meetz, som ligger i den lilla byn Bannesdorf, några kilometer norr om Burg. Här samlas vi för en gemensam vinprovning och njuter av kvällens middag. Låt vinernas smak och doft vägleda er!

 • Dag 2.: Kiel

  Efter frukost beger vi oss till Kiel för att på egen hand njuta utav julmarknaden. Sedan 1973 så bjuder hamnstaden Kiel in till en stämningsfull maritim julmarknad varje år. Med sina fyra marknadsplatser på Rådhusplatsen, Holstenstrasse, Asmus-Bremer plats och Gamla Torg så finns det synnerligen en hel del att utforska. Här kan du smaka på tyska delikatesser, handla traditionellt konsthantverk och dricka värmande glühwein. På de tyska julmarknaderna spelar mat och dryck en dominerande roll, passa på att njut av dessa läckerheter! På kvällen äter vi en god gemensam middag.

  Kiel
 • Dag 3.: Burg - Hemorten

  Efter frukosten tar vi farväl av vårt hotell och beger oss in till Burg. Stopp på Nielsens Discount eller Bordershop. Vi får lite egen tid för lunch (Ingår ej i resans pris – vi väljer ur menyn vilken rätt som önskas dagen innan.) innan vi beger oss mot färjan till Danmark. Efter denna sköna minisemester når vi åter hemorterna under tidig kväll.

Karta

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2024-12-04BussVinprovning i Burg med Kiels julmarknad, 3 dagarsMer än 83 495:-Boka
2024-12-06BussVinprovning i Burg med Kiels julmarknad, 3 dagarsMer än 83 695:-Boka
2024-12-13BussVinprovning i Burg med Kiels julmarknad, 3 dagarsMer än 83 695:-Boka

Hotell

Gasthof Meetz Bannesdorf
Gasthof Meetz, Bannesdorf
Gasthof Meetz Bannesdorf är ett pensionat i en lantlig miljö som erbjuder dig en lugn miljö med rena och rymliga rum. Samtliga rum är utrustade med dusch och toalett och sat-TV...