Skip to main content

Nyår Burg, 3 dagar

Nyar

Avsluta året med trevliga festligheter i mysiga Burg. Den här resan bjuder på allt ni behöver för att avsluta året
med trevligheter och börja det nya året på bästa tänkbara sätt! God mat och dryck, tyskt gemyt och dans och
sedan lite shopping på det. Kan det bli bättre?!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten - Burg

  Under morgonen stiger vi på bussen och styr Danmark. Via färjan Rödby-Puttgarden når vi Tyskland. Framme i Burg besöker vi Nielsens för att shoppa till bra priser. Nöjda med dagens inköp beger vi oss in till Burg där vi erbjuder lunch på någon av de fina restaurangerna. Det ges också tid att på egen hand utforska den mysiga staden. Under eftermiddagen åker vi till vårt hotell i Bannesdorf för incheckning. När vi gjort oss hemmastadda är det dags för kvällens höjdpunkt, Champagneprovning! Tillsammans med vår champagnekännare får vi prova flera olika sorters äkta champagne. Vi njuter av dryck och lite tilltugg. Kvällen avslutas med en fin trerätters middag.

 • Dag 2.: Burg – Lübeck - Burg

  Dagen börjar med en sen frukost sedan har vi egen tid att ta det lugnt, njuta av årets sista dag på hotellet. Eftersom nyårsafton inträffar på en söndag är affärerna stängda i Tyskland. Vi bjuds på en trevlig gemensam lunch. Kvällen inleds med en välkomstcocktail och vi skålar in den kommande aftonen. Under kvällen avnjuter vi en nyårsbuffé som avslutas i äkta tysk anda med kaffe och berlinermunk. När klockan klämtar för 12 slaget, höjer vi våra glas och skålar in det
  nya året. Kvällen kommer också förgyllas av trevlig underhållning, så varför inte slå klackarna i taket och dansa in det nya året?

 • Dag 3.: Burg - Hemorten

  Efter vår nyårsfrukost tar vi under för middagen farväl av vårt hotell och åker till färjan som tar oss från Puttgarden till Rödby. Under kvällen når vi åter svenskmark och våra hemorter. Vi hoppas ni haft ett fantastiskt avslut på det gångna året och en kanonstart på det nya!

Karta

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2023-12-30BussNyår i Burg, 3 dagarMer än 84 395:-Boka

Hotell

Gasthof Meetz Bannesdorf
Gasthof Meetz, Bannesdorf
Gasthof Meetz Bannesdorf är ett pensionat i en lantlig miljö som erbjuder dig en lugn miljö med rena och rymliga rum. Samtliga rum är utrustade med dusch och toalett och sat-TV...