Skip to main content

Nyår Burg, 3 dagar

Nyar

Avsluta året med trevliga festligheter i mysiga Burg. Den här resan bjuder på allt ni behöver för att avsluta året
med trevligheter och börja det nya året på bästa tänkbara sätt! God mat och dryck, tyskt gemyt och dans och
sedan lite shopping på det. Kan det bli bättre?!

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten - Burg

    Under morgonen stiger vi på bussen och styr Danmark. Via färjan Rödby-Puttgarden når vi Tyskland. Framme i Burg besöker vi Nielsens för att shoppa till bra priser. Nöjda med dagens inköp beger vi oss in till Burg där vi erbjuder lunch på någon av de fina restaurangerna. Det ges också tid att på egen hand utforska den mysiga staden. Under eftermiddagen åker vi till vårt hotell i Bannesdorf för incheckning. När vi gjort oss hemmastadda är det dags för kvällens höjdpunkt, Champagneprovning! Tillsammans med vår champagnekännare får vi prova flera olika sorters äkta champagne. Vi njuter av dryck och lite tilltugg. Kvällen avslutas med en fin trerätters middag.

  • Dag 2.: Burg - Lubeck - Burg

    Dagen börjar med en god frukost sedan bär det av till Lübeck för de som önskar. Vi kör till Citti och shoppar lite och njuter av årets sista dag. Under eftermiddagen åker vi tillbaka till hotellet. Kvällen inleds med en välkomstcocktail och vi skålar in den kommande aftonen. Under kvällen avnjuter vi en nyårsbuffé som avslutas i äkta tysk anda med kaffe och berlinermunk. När klockan klämtar för 12 slaget, höjer vi våra glas och skålar in det nya året. Kvällen kommer också förgyllas av trevlig underhållning, så varför inte slå klackarna i taket och dansa in det nya året?

  • Dag 3.: Burg - Hemorten

    Efter vår nyårsfrukost tar vi under för middagen farväl av vårt hotell och åker till färjan som tar oss från Puttgarden till Rödby. Under kvällen når vi åter svenskmark och våra hemorter. Vi hoppas ni haft ett fantastiskt avslut på det gångna året och en kanonstart på det nya!

Karta

Hotell

Gasthof Meetz Bannesdorf
Gasthof Meetz, Bannesdorf
Gasthof Meetz Bannesdorf är ett pensionat i en lantlig miljö som erbjuder dig en lugn miljö med rena och rymliga rum. Samtliga rum är utrustade med dusch och toalett och sat-TV...