Skip to main content

Vinprovning i Burg med grillkväll, 3 dagar

Vinprovning med grill

Följ med på en härlig sommaresa till Tyskland!  Njut utav shopping, vinprovning, god mat, ett besök i Kiel och tillsammans har vi också en härlig grillkväll i den lilla pittoreska byn Bannesdorf på det familjeägda hotellet Gasthof Meetz. En resa för den shoppingsugna som uppskattar god mat och dryck! Resan inkluderar även ett stopp på Nielsen Discount för möjlighet att köpa vinerna vi provade under vinprovningen.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten - Burg

  Under morgonen lämnar vi våra hemorter och påbörjar resan ner till Rödby där färjan tar oss över till Puttgarden. Väl i land i Tyskland har vi nu möjlighet att på egen hand strosa runt inne i Burg en stund. På det charmiga lilla torget i centrala Burg finns det flera trevliga butiker, restauranger och uteserveringar som kan vara värda ett besök. Vi beger oss sedan vidare till välsorterade butiken Nielsens Discount för shopping. Här handlar vi till mycket förmånliga priser allehanda drycker, godis etc.

  Nöjda och glada med shoppingen checkar vi in på Gasthof Meetz, som ligger i den lilla byn Bannesdorf, några kilometer norr om Burg. Här samlas vi för en gemensam vinprovning och njuter av kvällens middag. Låt vinernas smak och doft vägleda er!

 • Dag 2.: Kiel

  Efter frukost beger vi oss till Kiel för ett trevligt besök. Under andra världskriget tillverkades en stor del av landets ubåtar i Kiel. Därför utsattes staden för häftiga bombattentat, vilket utplånade många av de äldre byggnaderna. Som tur var överlevde några av dem. Titta in i Nikolaikirche, en kyrka från 1200-talet med en storslagen gotisk exteriör och ett vackert skulpterat altare. Inte långt därifrån kan du beundra Kiel Rathaus (rådhusets) ståtliga och strama
  arkitektur. Staden erbjuder många fina butiker, caféer och restauranger, vi har några timmar med att
  njuta av staden innan vi vänder åter till hotellet. Under kvällen njuter vi av en trevlig grillkväll på hotellet.

 • Dag 3.: Burg - Hemorten

  Efter frukosten tar vi farväl av vårt hotell och beger oss till Nielsens Discount igen. Kanske hittade vi ett gott vin under vinprovningen, som vi vill köpa med oss hem. Nöjda med shoppingen ges vi lite egen tid i Burg innan vi äter en gemensam lunch på någon av de fina restaurangerna som den lilla staden har att erbjuda. (Ingår ej i resans pris – vi väljer ur menyn vilken rätt som önskas dagen innan.) på kvällen når vi åter våra hemorter – fyllda av trevliga minnen!

Karta

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2024-07-12BussVinprovning i Burg med grillkväll, 3 dagarMer än 83 195:-Boka
2024-08-23BussVinprovning i Burg med grillkväll, 3 dagarMer än 83 195:-Boka

Hotell

Gasthof Meetz Bannesdorf
Gasthof Meetz, Bannesdorf
Gasthof Meetz Bannesdorf är ett pensionat i en lantlig miljö som erbjuder dig en lugn miljö med rena och rymliga rum. Samtliga rum är utrustade med dusch och toalett och sat-TV...