Skip to main content

Stettin - Shopping och Relax

Åk med till spännande Stettin och bekväma Radisson Blu hotel! Shoppa i butikerna, koppla av i relaxavdelningen, eller bara njut av en god kopp kaffe och läs en intressant bok. Vi har två hela dagar att själva bestämma vad vi vill göra, allt är upplagt för en avkopplande resa!

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten - Stettin

    Under morgonen stiger vi på bussen och tar oss via snabba vägar genom Danmark mot färjan över till Tyskland. På vägen stannar vi för bensträckare och fika. Under eftermiddagen når vi äntligen fina Stettin och checkar in på Radisson Blu. Kvällen avslutas med en trevlig ölprovning och middag på Stara Komenda Brewery.

  • Dag 2-3.: Stettin

    Dagarna börjar med frukost innan vi har fri tid att upptäcka staden. Shoppa i de många och varierande butikerna, ta en fika å ett trevligt café eller beundra arkitekturen. Bredvid hotellet ligger en trevlig spaavdelning som erbjuder en mängd trevliga faciliteter som vi har fri tillgång till. Fitness world med pool, bastu och gym och naturligtvis den fina spaavdelningen med diverse olika bad. Koppla av i någon av de tre jacuzzis eller testa den fascinerande Snow Chamber. Snow chamber är för den som älskar att svalka sig direkt efter en het bastu. Kallt men sägs vara nyttigt då de det bland annat förbättrar blodcirkulationen. För den som önskar spabehandlingar kan ni boka dem på plats.

  • Dag 4.: Stettin - hemorten

    Efter en god frukost säger vi adjö till Polen och kör mot Tyskland och färjan över till Danmark. Om tid ges stannar vi naturligtvis för lite förmånlig shopping innan vi rullar ombord på färjan. Under kvällen når vi åter svenskmark och skiljs utvilade med många fina minnen i bagaget.