Skip to main content

Från Broadway till Duvemåla, 3 dagar

Följ med på en trevlig resa till Stockholm och se succéföreställningen ”Från Broadway till Duvemåla”. Vi bor mitt i city mellan stationen och Drottninggatan på Scandic Grand Central. Vår fina huvudstad har mycket att erbjuda oss under en helg. Här finns allt och lite till - strosa runt i Gamla stan, gå på museum, njut av folkvimlet - valet är ditt! Unna dig en härlig vistelse i Stockholm!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten- Stockholm

  Under morgonen samlas vi på bussen för vidare färd mot vår vackra huvudstad. Under eftermiddagen anländer vi och checkar in på Scandic Grand Central, centralt beläget.

 • Dag 2.: Stockholm

  Efter en härlig frukost erbjuder vi en guidad stadsrundtur för de som vill, sedan har vi dagen till fritt förfogande att upptäcka vår vackra huvudstad. Shoppa, strosa runt eller bara njut av atmosfären. Under kvällen samlas vi åter på hotellet för att bege oss till Cirkus för resans höjdpunkt, ”Från Broadway till Duvemåla”. Succéföreställningen är utan tvekan en av årets återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare! Här drabbar stora röster (tex Emmi Christensson, Alexander Lycke och Jessica Berga mm.) och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler.

  Stockholm
 • Dag 3.: Stockholm - Hemorten

  Efter en god frukost stiger vi åter på bussen för färd hemåt efter en vistelse i vår huvudstad. På lämpliga ställen stannar vi för bensträckare och lunch. Under kvällen anländer vi åter nöjda och belåtna till hemorterna.

Karta

Hotell

Scandic Grand Central, Stockholm
Detta eleganta hotell ligger i en byggnad från 1880-talet, bara 150 meter från Stockholms centralstation. Här erbjuds gratis WiFi, gym, bastu och tillgång till cykel. Alla rum har platt-tv. Rummen har...