Skip to main content

Änglagård musikalen på Oscarsteatern i Stockholm, 3 dagar

Colin Nutleys film Änglagård hade premiär 1992 och blev genast en stor succé. I höst blir filmklassikern musikal på Oscarsteaterns scen. I huvudrollerna ser ni Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Tuva B Larsen (Så som i Himmelen) och Lindy Larsson tillsammans med folkkära skådespelare, stor ensemble och orkester.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten - Stockholm

  Under morgonen samlas vi på bussen för vidare färd mot vår vackra huvudstad. Under eftermiddagen anländer vi och checkar in på Clarion Hotel Amaranten (avresa 15/12 2023) Scandic Malmen (avresa 26/4 2024). Ett perfekt utgångsläge för vår trevliga resa. Dagen avslutas med middag på hotellet.

 • Dag 2.: Stockholm

  Efter en härlig frukost erbjuder vi för de som önskar en guidad stadsrundtur, sedan har vi dagen till fritt förfogande att upptäcka vår vackra huvudstad. Shoppa, strosa runt eller bara njut av atmosfären. Under kvällen samlas vi åter på hotellet för att ta oss till Oscarsteatern och resans höjdpunkt, Änglagård musikalen! Innan föreställningen avnjuter vi en 3-rätters middag i teaterns restaurang.

  Precis som i filmen börjar musikalens uppslukande historia med ett dödsbesked som blir startskottet på Fanny Zanders jakt på sina rötter. Tillsammans med sin trogna, extravaganta följeslagare Zac lämnar de nattklubbslivet i Berlin för att ta sig hem till den lilla byn Yxared, belägen djupt inne i de västgötska skogarna. Deras storslagna entré i det lilla samhället blir en kulturkrock som rör upp känslor hos byborna men även bygger skapar nya, livslånga, band. Föreställningen börjar 19,30. Föreställningen kommer att vara 2 timmar och 50 minuter lång, inklusive en paus på 25 minuter. Efter föreställningen kör vår buss tillbaka till hotellet.

 • Dag 3.: Stockholm - Hemorten

  Efter en god frukost stiger vi åter på bussen för färd hemåt efter en vistelse i vår huvudstad. På lämpliga ställen stannar vi för bensträckare och lunch. Under kvällen anländer vi åter nöjda och belåtna till hemorterna.

Karta

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2023-12-15BussÄnglagård musikalen på Oscarsteatern i Stockholm, 3 dagarFullbokad, väntelista5 295:-Boka på väntelista
2024-04-26BussÄnglagård musikalen på Oscarsteatern i Stockholm, 3 dagarMer än 85 795:-Boka

Hotell

Clarion Hotel Amaranten, Stockholm
Clarion Hotel Amaranten ligger intill tunnelbanestationen Rådhuset på Kungsholmen, 7 minuters promenad från Stadshuset och Centralstationen. Här har du gratis tillgång till gymmet samt gratis WiFi. Al...
Scandic Malmen, Stockholm
Scandic Malmen ligger precis vid Medborgarplatsen på Södermalm i centrala Stockholm. Här erbjuds modern mat och inte mindre än 3 populära barer. Alla rum har platt-tv och gratis WiFi. Rummen har kabel...