Skip to main content

Vinprovning i Burg med dans, 3 dagar

En skön resa till vackra Fehmarn där vi övernattar på gemytliga Gasthof Metz. Vi njuter av såväl ett besök i Lübeck, shopping, god mat och dans på hotellet. 

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten - Burg

    Vi tar oss ner till Burg via Köpenhamn och Rödby-Puttgarden. Väl framme i Burg erbjuder vi lunch på någon av de fina restauranger som vi brukar besöka. Efter en god lunch ges det möjlighet att strosa runt inne i Burg en stund innan vi beger oss till Nielsens Discount för shopping. Nöjda med dagens inköp beger vi oss till vårt hotell för incheckning. Dagen avslutas med en vinprovning samt middag. Efter middagen bjuder BJ:s upp till dans.

  • Dag 2.: Lübeck

    Efter frukost åker vi som önskar till Lübeck för att på egen hand utforska denna typiskt tyska stad. Stadskärnan är vacker och intressant med museer, medeltida hus och moderna butiker. Vi rekommenderar att man ser staden från vattnet. Det finns flera kanalbåtar som gör turer på de olika vattenvägarna. Här finns också bra shopping möjligheter för den som vill strosa runt i butiker. Som avslutning i marsipanstaden rekommenderar vi ett besök på det världsberömda kaféet Niederegger. Tidig eftermiddag beger vi oss hem till vårt boende för att vila lite och förbereda oss inför kvällens middag och dans med Börjes Dansotek.

  • Dag 3.: Burg - Hemorten

    Efter frukosten tar vi farväl av vårt hotell och åker in till Nielsens Discount för lite kompletteringar. Kanske hittade vi ett gott vin under gårdagen, som vi vill köpa med oss hem. Nöjda med shoppingen åker vi in till Burg och vandrar runt i trevliga affärer eller varför inte åka med ner till hamnen för att där se lite mer av Burg. Innan vi reser hemåt finns det möjlighet att äta ännu en god lunch inne i Burg. Efter denna sköna minisemester når vi åter hemorterna under kvällen.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-11-05BussVinprovning i Burg med dans, 3 dagarMer än 82 495:-Boka