Skip to main content

Vinprovning i Burg med dans, 3 dagar

En härlig 3-dagars resa där vi kombinerar shopping, vinprovning, besök i Lübeck och övernattning med god mat på gemytliga Gasthof Meetz utanför Burg. På denna resan bjuder Börjes Dansotek upp till dans. Han spelar härlig dansbandsmusik som får det att svänga! Resan inkluderar även ett stopp på Nielsens Discount för möjlighet att köpa vinerna vi provade under vinprovningen. Detta är en resa för alla sinnen!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten - Burg

  Pigga och redo för en trevlig minisemester lämnar vi våra hemorter och påbörjar resan ner till Rödby där färjan tar oss över till Puttgarden. Väl på plats i Tyskland har vi nu möjlighet att på egen hand strosa runt inne i Burg en stund. På det charmiga lilla torget i centrala Burg finns det flera trevliga butiker, restauranger och uteserveringar som kan vara värda ett besök. Vi beger oss sedan vidare till välsorterade butiken Nielsens Discount för shopping. Här handlar vi till mycket förmånliga priser allehanda drycker, godis etc.

  Efter en trevlig eftermiddag i Burg checkar vi in på Gasthof Meetz, som ligger i den lilla byn Bannesdorf, några kilometer norr om Burg. Här samlas vi för en gemensam vinprovning och njuter av kvällens middag.

  Efter middagen bjuder BJ:s Diskotek upp till dans. Han spelar härlig dansbandsmusik som får det att svänga!

 • Dag 2.: Lübeck

  Efter frukost beger vi oss till Lübeck för att utforska den historiska Hansestaden Lübeck på egen hand. Staden, som främst besöks av oss svenskar under adventstid, är väl värt ett besök även under andra årstider. Den typiskt hanseatiska arkitekturen talar om ett rikt förflutet och Lübecks äldsta delar ligger ute på en ö i floden Trave som rinner genom staden. Stadens vindlande gränder är spännande att promenera genom och vi kan aldrig vara säkra på vad som väntar bortom nästa krök. Shoppingutbudet är både rikligt och varierat, småbutiker varvas med serveringar och kaféer.

  Tidig eftermiddag beger vi oss hem till vårt hotell för att vila lite och förbereda oss inför kvällens middag och dans med Börjes Dansotek.

 • Dag 3.: Burg - Hemorten

  Efter frukosten tar vi farväl av vårt hotell och beger oss in till Nielsens Discount igen. Kanske hittade vi ett gott vin under vinprovningen, som vi vill köpa med oss hem. Nöjda med shoppingen ges vi lite egen tid i Burg innan vi äter en gemensam lunch på någon av de fina restaurangerna som den lilla staden har att erbjuda. (Ingår ej i resans pris – vi väljer ur menyn vilken rätt som önskas dagen innan.) På kvällen når vi åter våra hemorter – fyllda av trevliga minnen!

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2021-11-05BussVinprovning i Burg med dans, 3 dagar82 595:-Boka