Skip to main content

Vinprovning i Burg med Lübecks julmarknad, 3 dagar

Julmarknad och vinprovning

Tre underbara dagar som innehåller både vinprovning, julmarknad i Lübeck och massor av tyskgemyt. En bra början på julen helt enkelt! Med vinprovning, julinspirerad trerättersmiddag och trubadur, som ger möjlighet till dans, blir det en stämningsfull vistelse på hotellet. Julmarknaden i Lübeck, som är vårt andra mål för denna resa, är vida känd och lockar tusentals besökare årligen. Med dekorationer, dofter och ljus inramas staden i härlig tysk julstämning.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten - Burg

  Vi tar oss ner till Burg via Köpenhamn och Rödby-Puttgarden. Väl framme erbjuder vi lunch på någon av de fina restauranger, som vi brukar besöka. Efter en god lunch ges det möjlighet att strosa runt inne i Burg en stund innan vi beger oss till Nielsens Discount för shopping. Nöjda med dagens inköp beger vi oss till vårt hotell för incheckning. Dagen avslutas med en vinprovning samt middag.

 • Dag 2.: Lübeck

  Efter frukost beger vi oss till Lübeck för att på egen hand njuta utav julmarknaden, en av norra Tysklands mest besökta julmarkner! Staden förknippas av många med marsipan. Julmarknaden breder ut sig i de centrala delarna av gamla stan. Här finns även sevärdheter som exempelvis Holstentor, Mariakyrkan och Heiligen-Geist hospitalet. Vi njuter utav julmarknad och shopping i varuhus och galleriror innan vi kör tillbaka till hotellet under eftermiddagen. Tycker man om marsipan får man inte missa att besöka Niedereggers Café. Här har man i anslutning till caféet en butik med mer än 300 olika specialiteter att välja mellan.

  På kvällen äter vi en god gemensam middag.

  Lubeck julmarknad
 • Dag 3.: Burg - Hemorten

  Efter frukosten tar vi farväl av vårt hotell och åker in till Nielsens Discount för lite kompletteringar. Kanske hittade vi ett gott vin under gårdagen som vi vill köpa med oss hem. Nöjda med shoppingen åker vi in till Burg och vandrar runt i trevliga affärer eller varför inte åka med ner till hamnen för att där se lite mer av Burg. Innan vi reser hemåt finns det möjlighet att äta ännu en god lunch inne i Burg. Efter denna mysiga julmarknadsresa når vi åter hemorterna under kvällen.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-11-30BussVinprovning i Burg med Lübecks julmarknad, 3 dagarsMer än 82 395:-Boka
2020-12-11BussVinprovning i Burg med Lübecks julmarknad, 3 dagarsMer än 82 395:-Boka

Hotell

Gasthof Meetz Bannesdorf
Gasthof Meetz, Bannesdorf
Gasthof Meetz Bannesdorf är ett pensionat i en lantlig miljö som erbjuder dig en lugn miljö med rena och rymliga rum. Samtliga rum är utrustade med dusch och toalett och sat-TV...