Skip to main content

Sofitel Warsaw Victoria, Warszawa

Sofitel Warsaw Victoria är ett lyxhotell i hjärtat av huvudstaden Warszawas historiska och kulturella sevärdheter. Hotellet är designat av Didier Gomez Studio.

De eleganta, moderna rummen har bekväma Sofitel MyBed-sängar, ett skrivbord samt gratis kaffe- och tefaciliteter. I badrummet finns exklusiva badprodukter från Balmain.

Den moderna lobbyn leder till restaurangen La Brasserie Moderne. Där kan du njuta av utsökta franska och polska rätter samt vin, champagne och lokalproducerad vodka.

Hemlagade produkter dukas fram på frukostbuffén i Kitchen Gallery. I den trendiga cocktailbaren Victoria Lounge serveras ett brett utbud av signaturcocktails och spritdrycker samt en speciell snacksmeny.

Hotellet har en uppvärmd pool med spegeltak, en bastu och ett fitnesscenter som är öppet dygnet runt alla dagar. Du kan även välja bland en mängd olika massagebehandlingar. Gratis WiFi erbjuds i hela hotellet, och hotellet har även gästparkering.

Sofitel Warsaw Victoria har utsikt över Ogród Saski (den saxiska trädgården) och Operahuset. Till det imponerande presidentpalatset är det 200 meter, och Warszawas slott ligger 400 meter bort.

Fritextsökning