Skip to main content

Julupplevelse i Kosta Boda med uppträdande av Tommy Körberg, 2 dagar

Jul Kosta Boda

Följ med oss på en härlig julresa till de småländska skogarna! I novembermörkret gästas julhyttsillen av Tommy Körberg och hans pianist, det blir en kväll att minnas. Det blir hyttsill och julbordets favoriter som serveras och givetvis blir det småländsk ostkaka med grädde och sylt till kaffet. Vi lovar också en magisk julupplevelse i vinterskrud, vacker skönsång, god mat och trevlig shopping!

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten – Kosta

    Efter upphämtningsorterna beger vi oss uppåt i de småländska skogarna till Kosta Bodas outlet och deras julupplevelse i vinterskrud. En välarrangerad julupplevelse med marknadsknallar, mängder av delikatesser och roliga aktiviteter för de minsta. Gå igenom den snötäckta skogen för att lämna din önskelista och träffa tomten, handla dina julklappar på Kosta Outlet eller testa att blåsa glas! Vi checkar sedan in på trevliga Kosta Lodge beläget mitt i det småländska glasriket, i närheten av Sveriges äldsta glasbruk. Här bor vi bekvämt i fräscha men enkla dubbelrum med eget badrum och dusch. På kvällen samlas vi i glasbruket för att tillsammans avnjuta och uppleva luffartraditionen Hyttsill i kombination med traditionell julmat såsom Janssons Frestelse, köttbullar, prinskorv, skinka, och övriga julbordsfavoriter. Till efterrätt serveras det såklart en äkta småländsk ostkaka med grädde och sylt. Under kvällen bjuds det på underhållning av Tommy Körberg med pianist och glasblåsning på mästarnivå.

    Hemorten – Kosta
  • Dag 2.: Kosta – Hemorten

    Utvilade och efter en god frukost, checkar vi ut. så har vi några timmar på oss att besöka den 20 000 kvm stora outletshoppingen eller ta en runda till och njut av Kostas vackra julupplevelse innan vi vänder hemåt till Skåne igen. Nöjda med en härlig resa är vi åter hemma igen under sen eftermiddag.

Karta

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2020-11-21BussJulupplevelse i Kosta Boda med uppträde av Tommy Körberg, 2 dagarMer än 82 295:-Boka

Hotell

Kosta Lodge
Kosta Lodge
Kosta Lodge ligger mitt i Glasriket på Smålands landsbygd. Området är populärt för sin natur, besök på svenska glasbruk, fotvandring och vattenaktiviteter såsom fiske. De enkelt inredda rummen på Kost...