Skip to main content

Potsdam & Berlins julmarknad, 3 dagar

Berlin julmarknad

En resa med två städer fulla av julmarknader ger dubbelt så mycket julstämning! I Potsdam är utbudet av julmarknader stort. Besök bland annat den polska och den holländska julmarknaden samt den traditionella julmarknaden i Gamla stan som är upplysta med ett blått ljussken. Vi tar även en tur till metropolen Berlin som har ett stort antal olika julmarknader där du garanterat hittar klappar att lägga under granen.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten - Potsdam

  När alla stigit på bussen går färden ner via Öresundsbron och färjan över till Tyskland. Sen eftermiddag når vi vårt trevliga hotell Arcona Hotel am Havelufer i Potsdam. På kvällen äter vi en gemensam middag.

 • Dag 2.: Potsdam - Berlin - Potsdam

  Efter en god frukost går vi på bussen som tar oss till Tysklands huvudstad, Berlin! Efter en guidad tur i Berlin har vi dagen fri för egna äventyr i en av Europas mest intressanta huvudstäder. På eftermiddagen åker vi tillbaka Potsdam och har resten av kvällen fri för att på egen hand njuta av Potsdam.

  Berlin julmarknad
 • Dag 3.: Potsdam - Hemorten

  Väl utvilade stiger vi ombord på bussen och kör snabbt till färjeläget. Om tid ges stannar vi för lite shopping innan vi rullar ombord. Framåt kvällen når vi åter svensk mark.

Karta

Hotell

Arcona Hotel an Haverlufen
Arcona Hotel am Haverlufer, Potsdam
Detta hotell i Potsdam har gratis WiFi och moderna rum med platt-tv. Hotellet har utsikt över floden Havel och ligger 5 minuters promenad från tågstationen Potsdam Charlottenhof. På Hotel am Havelufer...