Skip to main content

Vinprovning i Burg, 2 dagar

Ladda upp inför julen – åk på en trevlig shoppingresa till gemytliga Burg i juletid! Vi handlar billigt på Nielsens Discount, insuper julstämningen i den charmiga lilla staden, äter gott och bor bekvämt på familjeägda Gasthof Meetz utanför Burg.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten - Burg

    Under morgonen lämnar vi våra hemorter och påbörjar resan ner till Rödby där färjan tar oss över till Puttgarden. Väl i land i Tyskland har vi nu möjlighet att på egen hand strosa runt inne i Burg en stund. På det julpyntade lilla torget i centrala Burg finns det flera trevliga butiker, restauranger och uteserveringar som kan vara värda ett besök. Vi beger oss sedan vidare till välsorterade butiken Nielsens Discount för shopping. Här handlar vi till mycket förmånliga priser allehanda drycker, godis etc.

    Nöjda och glada med shoppingen checkar vi in på Gasthof Meetz, som ligger i den lilla byn Bannesdorf, några kilometer norr om Burg. Här samlas vi för en gemensam vinprovning och njuter av kvällens middag. Låt vinernas smak och doft vägleda er!

  • Dag 2.: Burg – Hemorten

    Efter frukosten tar vi farväl av vårt hotell och beger oss in till Nielsens Discount igen. Kanske hittade vi ett gott vin under gårdagen, som vi vill köpa med oss hem. Nöjda med shoppingen ges vi lite egen tid i Burg innan vi äter en gemensam lunch på någon av de fina restaurangerna som den lilla staden har att erbjuda. (Ingår ej i resans pris – vi väljer ur menyn vilken rätt som önskas dagen innan.) Efter lunch påbörjar vi resan hemåt. Efter denna sköna minisemester når vi åter hemorterna under tidig kväll.