Skip to main content

Vinprovning i Burg med dans, 3 dagar

En härlig 3-dagars resa där vi kombinerar shopping, vinprovning, besök i Kiel och övernattning med god mat på gemytliga Gasthof Meetz utanför Burg. På denna resan bjuder Börjes Dansotek upp till dans. Han spelar härlig dansbandsmusik som får det att svänga! Resan inkluderar även ett stopp på Nielsens Discount för möjlighet att köpa vinerna vi provade under vinprovningen. Detta är en resa för alla sinnen!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten - Burg

  Pigga och redo för en trevlig minisemester lämnar vi våra hemorter och påbörjar resan ner till Rödby där färjan tar oss över till Puttgarden. Väl på plats i Tyskland har vi nu möjlighet att på egen hand strosa runt inne i Burg en stund. På det charmiga lilla torget i centrala Burg finns det flera trevliga butiker, restauranger och uteserveringar som kan vara värda ett besök. Vi beger oss sedan vidare till välsorterade butiken Nielsens Discount för shopping. Här handlar vi till mycket förmånliga priser allehanda drycker, godis etc.

  Efter en trevlig eftermiddag i Burg checkar vi in på Gasthof Meetz, som ligger i den lilla byn Bannesdorf, några kilometer norr om Burg. Här samlas vi för en gemensam vinprovning och njuter av kvällens middag.

  Efter middagen bjuder BJ:s Diskotek upp till dans. Han spelar härlig dansbandsmusik som får det att svänga!

 • Dag 2.: Kiel

  Efter frukost beger vi oss till Kiel för ett trevligt besök. Under andra världskriget tillverkades en stor del av landets ubåtar i Kiel. Därför utsattes staden för häftiga bombattentat, vilket utplånade många av de äldre byggnaderna. Som tur var överlevde några av dem. Titta in i Nikolaikirche, en kyrka från 1200-talet med en storslagen gotisk exteriör och ett vackert skulpterat altare. Inte långt därifrån kan du beundra Kiel Rathaus (rådhusets) ståtliga och strama
  arkitektur. Staden erbjuder många fina butiker, caféer och restauranger, vi har några timmar med att njuta staden. Tidig eftermiddag beger vi oss hem till vårt hotell för att vila lite och förbereda oss inför kvällens middag och dans med Börjes Dansotek.

 • Dag 3.: Burg - Hemorten

  Efter frukosten tar vi farväl av vårt hotell och beger oss in till Nielsens Discount igen. Kanske hittade vi ett gott vin under vinprovningen, som vi vill köpa med oss hem. Nöjda med shoppingen ges vi lite egen tid i Burg innan vi äter en gemensam lunch på någon av de fina restaurangerna som den lilla staden har att erbjuda. (Ingår ej i resans pris – vi väljer ur menyn vilken rätt som önskas dagen innan.) På kvällen når vi åter våra hemorter – fyllda av trevliga minnen!

Karta

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2022-11-04BussVinprovning i Burg med dans, 3 dagarMer än 83 095:-Boka