Våra resor

Vinprovning och Oktoberfest i Burg, 3 dagar

En riktigt fin resa med mycket gemyt och genuin tysk mat. Levande musik och gott öl ger oss en härlig feststämning då vi har vår trevliga oktoberfest på hotellet.

I resans pris ingår:
- Resa i modern helturistbuss
- Bro-, färjeavgifter, vägskatter samt moms
- Del i dubbelrum
- Halvpension
- Vinprovning
- Oktoberfest med mat inkl en dryck
- Utflykt till Lübeck

Enkelrumstillägg: 500:-

OBS! Medtag giltigt pass eller nationellt id-kort utfärdat av polisen!

En riktigt fin resa med mycket gemyt och genuin tysk mat. Levande musik och gott öl ger oss en härlig feststämning då vi har vår trevliga oktoberfest på hotellet.

Dag 1. Hemorten - Burg
Vi tar oss ner till Burg via Köpenhamn och Rödby-Puttgarden. Väl framme erbjuder vi lunch på någon av de fina restauranger, som vi brukar besöka. Efter en god lunch ges det möjlighet att strosa runt inne i Burg en stund innan vi beger oss till Nielsens Discount för shopping. Nöjda med dagens inköp beger vi oss till vårt hotell för incheckning. Dagen avslutas med en vinprovning samt middag.

Dag 2. Lübeck
Efter frukost beger vi oss till Lübeck för att på egen hand utforska denna typiskt tyska stad. Där finns många trevliga butiker att fynda i. Tidig eftermiddag beger vi oss hem till vårt boende för att vila lite och förbereda oss inför kvällens Oktoberfest som vi har tillsammans på hotellet. Där kommer vår värd/värdinna med personal att bjuda oss på god mat och underhållning.

Dag 3. Burg - Hemorten
Efter frukosten tar vi farväl av vårt hotell och åker in till Nielsens Discount för lite kompletteringar. Kanske hittade vi ett gott vin under gårdagen som vi vill köpa med oss hem. Nöjda med shoppingen åker vi in till Burg och vandrar runt i trevliga affärer eller varför inte åka med ner till hamnen för att där se lite mer av Burg. Innan vi reser hemåt finns det möjlighet att äta ännu en god lunch inne i Burg. Efter denna sköna minisemester når vi åter hemorterna under kvällen.

Gasthof Meetz Bannesdorf
Gasthof Meetz Bannesdorf är ett pensionat i en lantlig miljö som erbjuder dig en lugn miljö med rena och rymliga rum. Samtliga rum är utrustade med dusch / toalett och sat-TV.
Läs mer

Avresor