Våra resor

Vinprovning i Burg med dans, 3 dagar

En fin resa med gemyt, vinprovning och god mat. Vi bjuds också upp till dans utav BJ:s, som två kvällar i rad spelar härlig dansbandsmusik som får det att svänga! Detta är en härlig resa man inte får missa.

I resans pris ingår:
- Resa i modern helturistbuss
- Bro-, färjavgifter, vägskatter samt moms
- Del i dubbelrum eller lägenhet
- Halvpension
- Vinprovning
- Dans till BJ:s
- Utflykt till Lübeck

En fin resa med gemyt, vinprovning och god mat. Vi bjuds också upp till dans utav BJ:s, som två kvällar i rad spelar härlig dansbandsmusik som får det att svänga! Detta är en härlig resa man inte får missa.

Dag 1. Hemorten - Burg
Vi tar oss ner till Burg via Köpenhamn och Rödby-Puttgarden. Väl framme i Burg erbjuder vi lunch på någon av de fina restauranger som vi brukar besöka. Efter en god lunch ges det möjlighet att strosa runt inne i Burg en stund innan vi beger oss till Nielsens Discount för shopping. Nöjda med dagens inköp beger vi oss till vårt hotell för incheckning. Dagen avslutas med en vinprovning samt middag. Efter middagen bjuder BJ:s upp till dans.

Dag 2. Lübeck
Efter frukost åker vi som önskar till Lübeck för att på egen hand utforska denna typiskt tyska stad. Stadskärnan är vacker och intressant med museer, medeltida hus och moderna butiker. Vi rekommenderar att man ser staden från vattnet. Det finns flera kanalbåtar som gör turer på de olika vattenvägarna. Här finns också bra shopping möjligheter för den som vill strosa runt i butiker. Som avslutning i marsipanstaden rekommenderar vi ett besök på det världsberömda kaféet Niederegger. Tidig eftermiddag beger vi oss hem till vårt boende för att vila lite och förbereda oss inför kvällens middag och dans med Börjes Dansotek.

Dag 3. Burg - Hemorten
Efter frukosten tar vi farväl av vårt hotell och åker in till Nielsens Discount för lite kompletteringar. Kanske hittade vi ett gott vin under gårdagen, som vi vill köpa med oss hem. Nöjda med shoppingen åker vi in till Burg och vandrar runt i trevliga affärer eller varför inte åka med ner till hamnen för att där se lite mer av Burg. Innan vi reser hemåt finns det möjlighet att äta ännu en god lunch inne i Burg. Efter denna sköna minisemester når vi åter hemorterna under kvällen.

Gasthof Meetz Bannesdorf
Gasthof Meetz Bannesdorf är ett pensionat i en lantlig miljö som erbjuder dig en lugn miljö med rena och rymliga rum.

Samtliga rum är utrustade med dusch / toalett och sat-TV. Det finns dubbelrum och lägenheter att välja mellan. Är ni ett sällskap på fyra personer, varför inte boka en av de trevliga lägenheterna istället för två dubbelrum!

Här kan ni i lugn och ro umgås tillsammans i allrummets bekväma soffgrupp eller njuta av den friska Tyska luften ute på balkongen. När det sedan är dags att krypa till kojs har ni två separata sovrum med varsin bekväm dubbelsäng att krypa ner i för en god natts sömn.

Våra fräscha mysiga lägenheter består av två skilda sovrum, ett gemensamt allrum med kök, en toalett samt en fin balkong/uteplats.
Läs mer

Avresor