Våra resor

Nyårs resa till Burg, 3 dagar

Avsluta året med trevliga festligheter i mysiga Burg. Den här resan bjuder på allt ni behöver för att avsluta året spektakulärt och börja det nya året på bästa tänkbara sätt! God mat och dryck, tyskt gemyt och dans och sedan lite shopping på det. Kan det bli bättre?!

I resans pris ingår:
- Resa i modern helturistbuss
- Bro-, färjeavgifter, vägskatter samt moms
- Del i dubbelrum eller lägenhet
- Halvpension
- Champagneprovning
- Underhållning under kvällen dag 2
- Utflykt till Lübeck

Enkelrumstillägg: 500:-

OBS! Medtag giltigt pass eller nationellt id-kort utfärdat av polisen!

Avsluta året med trevliga festligheter i mysiga Burg. Den här resan bjuder på allt ni behöver för att avsluta året spektakulärt och börja det nya året på bästa tänkbara sätt! God mat och dryck, tyskt gemyt och dans och sedan lite shopping på det. Kan det bli bättre?!

Dag 1. Hemorten - Burg
Under morgonen stiger vi på bussen och styr färden mot Öresundsbron och vårt grannland Danmark. Resan fortsätter ner till tyska Burg via färjan Rödby-Puttgarden. Framme i Burg besöker vi Nielsens för att shoppa till bra priser. Nöjda med dagens inköp beger vi oss in till Burg där vi erbjuder lunch på någon av de fina restaurangerna. Det ges också tid att på egen hand utforska den mysiga staden. Under eftermiddagen åker vi till vårt hotell i Bannesdorf för incheckning. När vi gjort oss hemmastadda på våra bekväma rum är det dags för kvällens höjdpunkt, Champagneprovning! Tillsammans med vår champagnekännare får vi prova flera olika sorters äkta champagne. Vi njuter av dryck och lite tilltugg. Kvällen avslutas med en fin 3 rättersmiddag.

Dag 2. Burg – Lübeck - Burg
Dagen börjar med en god frukost sedan bär det av till Lübeck för de som önskar. Vi kör till Citti och shoppar lite och njuter av årets sista dag. Under eftermiddagen åker vi tillbaka till hotellet. Kvällen inleds med en välkomstcocktail och vi skålar in den kommande aftonen. Under kvällen avnjuter vi en nyårsbuffé som avslutas i äkta tysk anda med kaffe och berlinermunk. När klockan klämtar för 12 slaget, höjer vi våra glas och skålar in det nya året. Kvällen kommer också förgyllas av trevlig underhållning, så varför inte slå klackarna i taket och dansa in det nya året?

Dag 3. Burg - Hemorten
Efter vår nyårsfrukost tar vi under förmiddagen farväl av vårt hotell och åker till färjan som tar oss från Puttgarden till Rödby. Under kvällen når vi åter svensk mark och våra hemorter. Vi hoppas ni haft ett fantastiskt avslut på det gångna året och en kanonstart på det nya!

Gasthof Meetz Bannesdorf
Gasthof Meetz Bannesdorf är ett pensionat i en lantlig miljö som erbjuder dig en lugn miljö med rena och rymliga rum.

Samtliga rum är utrustade med dusch / toalett och sat-TV. Det finns dubbelrum och lägenheter att välja mellan. Är ni ett sällskap på fyra personer, varför inte boka en av de trevliga lägenheterna istället för två dubbelrum!

Här kan ni i lugn och ro umgås tillsammans i allrummets bekväma soffgrupp eller njuta av den friska Tyska luften ute på balkongen. När det sedan är dags att krypa till kojs har ni två separata sovrum med varsin bekväm dubbelsäng att krypa ner i för en god natts sömn.

Våra fräscha mysiga lägenheter består av två skilda sovrum, ett gemensamt allrum med kök, en toalett samt en fin balkong/uteplats.
Läs mer

Avresor