Våra resor

Rostock Julmarknad Vienna House Sonne, 3 dagar

Weihnachtsmarkt i Rostock bjuder på mer än 200 hantverkare.

En gång om året är det Weihnachtsmarkt i Rostock. Med mer än 200 hantverkare från Tyskland och dess grannländer är denna anrika julmarknad en av landets största. Atmosfären i den gamla Hansastaden får besökaren att återvända hit om och om igen. Marktplatz och Kröpeliner Strasse är insvepta i dofter av Glühwein, stekta äpplen, brända mandlar och kanelstjärnor. Specialiteter som rökt korv från Rostock, rökt fisk från Warnemünde eller gott nygräddat tyskt bröd är bara något av allt det som salustånden frestar med. Vi bor lyxigt och centralt på Vienna House Sonne (fd. Steigenberger Hotell Sonne).

I resans pris ingår:
- Resa i modern helturistbuss.
- Bro-, färjeavgifter, vägskatter samt moms
- Del i dubbelrum.
- Frukost
- Middag dag 1

Enkelrumstillägg: 600:-

OBS! Glöm inte att ta med giltigt pass!

Vienna House Sonne, Rostock
Detta 4-stjärniga hotell har en 200 år gammal tradition och ligger centralt vid Rostocks gamla marknadsplats. De moderna rummen och de rymliga sviterna har fantastisk utsikt över Rostocks historiska stadsdel.

Alla rum på Vienna House Sonne Rostock har platt-TV, gratis WiFi och ett skrivbord. I lobbyn finns en dator med internet som du kan använda utan kostnad.

I fitness- och spacentret har du tillgång till ett gym, bastu och massagebehandlingar. Skönhetssalongen Maria Galland finns också på plats.
Läs mer om hotellet

Dag 1. Hemorten - Rostock
Under morgonen stiger vi på bussen och åker ner till Danmark och tar oss över till Tyskland och Rostock. Väl iland åker vi och shoppar innan vi far mot Steigenberger som är vårt hotell under vistelsen. Efter incheckning har vi egen tid att upptäcka staden, besöka julmarknaden eller bara ta en fika på något av de charmiga caféerna. Vi avslutar kvällen med gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Rostock
Efter en stadig hotellfrukost har vi resten utav dagen att på egen hand besöka julmarknaden och insupa den härliga julstämningen.

Dag 3. Rostock - Hemorten
Dagen börjar med frukost på hotellet innan vi packar in oss i bussen. Innan vi rullar ombord på färjan passar vi på att stanna till för lite shopping. Under kvällen är vi åter i hemorterna efter en mysig vistelse i Rostock.

Avresor