Våra resor

Celle Julmarknad, 3 dagar

De sagolika korsvirkeshusen i Celle utgör varje år ramen för en traditionsrik, tysk julmarknad med allt som hör till. Bland de pittoreska gamla gatorna lockar mängder av olika julbodar med lokala julläckerheter och konsthantverk. Mitt i den historiska delen av gamla staden, lyser lamporna i festlig stämning upp de vackra fasaderna runt julmarknaden. Hela marknaden är en blandning av gammaldags karuseller och annat roligt - allt efter historisk förebild, som ger förnimmelsen av att vara tillbaka i en för länge sedan svunnen tid. Varför inte börja med ett varmt och stärkande glas glögg vid den 14 meter höga julpyramiden, som tornar upp sig över stadens hjärta? Låt er påverkas av den unika julstämningen bland de upplysta vintergatorna i historiska Altstadt. Något mysigare finns nästan inte! Första kvällen avslutas med en gemensam middag. Vi gör även ett inköpsstopp under resan för att handla till bra priser.

I resans pris ingår:
- Resa i modern helturistbuss.
- Bro-, färjeavgifter, vägskatter samt moms
- Del i dubbelrum.
- Frukost.
- Middag dag 1

Enkelrumstillägg: 500:-

OBS! Glöm inte att ta med giltigt pass!

InterCity Hotel, Celle
Detta 3-stjärniga hotell erbjuder moderna rum och har en bistro-restaurang med utsikt över hustaken i Celle. Hotellet är centralt beläget nära den gamla stadskärnan och gågatan.

Alla rum på Intercityhotel Celle har satellit-TV och gratis WiFi.

En frukostbuffé serveras i InterCity Celles restaurang. Hotellbaren har ett stort utbud av vin, öl och spritdrycker.
Läs mer

Dag 1. Hemorten – Celle
Vi åker genom södra Sverige och Danmark till Rödby. Båtresan till Puttgarden tar 45 min. På vägen passerar vi Hamburg och därefter kommer vi till den gamla fina korsvirkesstaden Celle och InterCity Hotel. Hotellet ligger centralt. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 2. Celle
Efter en stabil frukost har vi resten utav dagen till eget förfogande att upptäcka den pittoreska staden.

Dag 3. Celle – Hemorten
Vi börjar dagen med en god frukost och därefter avresa mot färjan. I mån av tid stannar vi för lite shopping. På kvällen är vi åter hemma i Sverige igen, fyllda med härlig julstämning!

Avresor