Skip to main content

Stockholm och Club After Dark, 3 dagar

Efter att ha varit ett Sveriges största showfenomen under 45 år avrundade AFTER DARK sin
fantastiska resa 2017 med succéföreställningen ”This is it”.

‘‘Då ingen har tagit över stafettpinnen efter oss så fick jag se till att det blev av’’ säger Christer Lindarw. ‘‘Efter ett par år av nedstängningar under den förfärliga Coronan så tror jag att de flesta av oss längtat efter att ha kul och få lite glamour. Det var så roligt och inspirerande att öppna ett ställe som påminner om klubben där vi startade en gång och nu hittade jag lokalen.

Vi bor bekämt på Sacndic Grand central nästan vägg i vägg med Vaasa teatern.

Vi har gjort om anrika Vasan i Stockholm till en franskinspirerad dinner & entertainment-club där vadsomhelst kan hända. Det är en helkväll med god mat & dryck, spektakulära uppträdanden med mycket show, parodier och klädprakt. Även om jag inte själv står på scenen så har vi skapat den där härliga atmosfären som vi alltid fått tillsammans med vår publik. Och vilken fantastisk ensemble vi fått ihop!’’

Det kommer att serveras en 3-rätters meny som varvas med tre showakter under kvällen. Endast menybiljetter vid bord i salongen. Vi slår upp dörrarna till Vasateatern kl 18:00. Sluttid ca 22:15 men därefter är barerna öppna.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten- Stockholm

    Under morgonen samlas vi på bussen för vidare färd mot vår vackra huvudstad. Under eftermiddagen anländer vi och checkar in på Scandic Grand Central, centralt beläget. Ett perfekt utgångsläge för vår trevliga resa. Dagen avslutas med middag på hotellet.

  • Dag 2.: Stockholm

    Efter en härlig frukost erbjuder vi för de som önskar en guidad stadsrundtur, sedan har vi dagen till fritt förfogande att upptäcka vår vackra huvudstad. Shoppa, strosa runt eller bara njut av atmosfären. Under kvällen samlas vi åter på hotellet för att gå den lilla viten till Vasa teatern. Resans höjdpunkt, Club After Dark! De har gjort om anrika Vasan i Stockholm till en franskinspirerad dinner & entertainment-club där vadsomhelst kan hända. Det är en helkväll med god mat & dryck, spektakulära uppträdanden med mycket show, parodier och klädprakt.

  • Dag 3.: Stockholm - Hemorten

    Efter en god frukost stiger vi åter på bussen för färd hemåt efter en vistelse i vår huvudstad. På lämpliga ställen stannar vi för bensträckare och lunch. Under kvällen anländer vi åter nöjda och belåtna till hemorterna.

Hotell

Scandic Grand Central, Stockholm
Detta eleganta hotell ligger i en byggnad från 1880-talet, bara 150 meter från Stockholms centralstation. Här erbjuds gratis WiFi, gym, bastu och tillgång till cykel. Alla rum har platt-tv. Rummen har...