Skip to main content

Söndags shopping Burg, Linje 1, 1 dag

Burg linje 1

Följ med oss på en dagstur till Burg och shoppa till sanslöst låga priser på Nielsens Discount och Bordershop. OBS! Under perioden 1/1-12/3 samt 5/11- 13/12 det stängt söndagar på Nielsens Discount. Vi kommer då att besöka Bordershop istället. Bussen hämtar tidigt upp på de olika upphämtningsorterna och fortsätter sedan färden över Öresundsbron och genom Danmark ner till färjeläget i Rödby. Här tar vi båten över (ca 45minuter överfart) till Puttgarden. Därefter stannar vi först och shoppar ca 1,5h på Nielsens Discount i Burg för att sedan komplettera våra inköp på Bordershopen under 1h. Vi vänder sedan tillbaka mot Sverige igen. Under kvällen återkommer vi till Sverige och våra anslutningsorter.

Nya restriktioner på våra omtyckta shopping-resor till Burg:
* Hemortsbevis krävs. Enbart boende i vissa Svenska län får lov att åka med på resor genom Danmark. Se vilka län som är godkända här.  Hemortsbevis skaffas enklast via skatteverkets hemsida.
* Max 100 kg / 550:- per person.
* Max antal platser i bussen är nu 30-35 personer.
* Placeringslistor görs inför varje resa för att undvika trängsel.
* Det är obligatoriskt att bära munskydd i Tysklands alla butiker - Ta med eget eller köp av oss på bussen. (OBS! Begränsat antal!)
* Alla bussar är kontantfria - endast förbetalning!

Dessa riktlinjer, priser och max kg per person gäller tom den 30/9 men kan komma att ändras tidigare eller förlängas. Priset gäller endast ny- och ombokningar. Max antal kg gäller alla bokningar. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber er stanna hemma om ni tillhör en riskgrupp eller uppvisar minsta möjliga sjukdomssymtom!

Tänk på:
* Varje resenär erhåller max 100 kg lastvikt. Det är ej tillåtet att ta med väskor, tex dramatenväskor och resväskor att packa i. Packa i de kartonger som finns i butikerna. Märk upp dina varor ordentligt.
* Om ni har bokat från en påstigningsort som finns på flera linjer med avgång samma datum, kan ni komma att bli flyttade till en annan linje.
* Om ni reser i sällskap med personer som bokat via en annan bokning, glöm då att inte att uppge att ni önskar resa i sällskap (detta anger ni på "Önskemål för transport" när ni gör er bokning)

Avreseorter:
Markaryd, Skånes Fagerhult, Örkelljunga, Östra Ljungby, Åstorp, Helsingborg, Landskrona, Löddeköpinge, Malmö.

Fritextsökning

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-10-18BussSöndags shopping Burg, Linje 1Mer än 8400:-Boka