Skip to main content

Söndags shopping Burg, Linje 1, 1 dag

Burg linje 1

Följ med oss på en dagstur till Burg och shoppa till sanslöst låga priser på Nielsens Discount eller Bordershop. Bussen hämtar tidigt upp på de olika upphämtningsorterna och fortsätter sedan färden över Öresundsbron och genom Danmark ner till färjeläget i Rödby. Här tar vi båten över (ca 45minuter överfart) till Puttgarden. Vi stannar enbart på ett ställe ca 2 timmar Nielsens Discount i Burg. OBS! Under perioden 1/1-12/3 samt 5/11- 13/12 det stängt söndagar på Nielsens Discount. Vi kommer då att besöka Bordershop istället.  Vi vänder sedan tillbaka mot Sverige igen. Under kvällen återkommer vi till Sverige och våra anslutningsorter.

Nya restriktioner på våra omtyckta shopping-resor till Burg:
* Max 100 kg / 550:- per person.
* Max antal platser i bussen är nu 30-35 personer.
* Placeringslistor görs inför varje resa för att undvika trängsel.
* Det är obligatoriskt att bära munskydd i Tysklands alla butiker - Ta med eget eller köp av oss på bussen. (OBS! Begränsat antal!)
* Alla bussar är kontantfria - endast förbetalning!

Dessa riktlinjer, priser och max kg per person gäller tom den 30/11 men kan komma att ändras tidigare eller förlängas. Priset gäller endast ny- och ombokningar. Max antal kg gäller alla bokningar. Vid sjukdomssymtom ber vi er att stanna hemma!

Tänk på:
* Varje resenär erhåller max 100 kg lastvikt. Det är ej tillåtet att ta med väskor, tex dramatenväskor och resväskor att packa i. Packa i de kartonger som finns i butikerna. Märk upp dina varor ordentligt.
* Om ni har bokat från en påstigningsort som finns på flera linjer med avgång samma datum, kan ni komma att bli flyttade till en annan linje.
* Om ni reser i sällskap med personer som bokat via en annan bokning, glöm då att inte att uppge att ni önskar resa i sällskap (detta anger ni på "Önskemål för transport" när ni gör er bokning)

Avreseorter:
Markaryd, Skånes Fagerhult, Örkelljunga, Östra Ljungby, Åstorp, Helsingborg, Landskrona, Löddeköpinge, Malmö.

Fritextsökning

Tidtabell

06.50         MarkarydICA Kvantum
07.05         Skånes Fagerhult73:an
07.20         ÖrkelljungaRöke Buss/Norra Svängen 2
07.35         Östra LjungbySamåkningen
07.50         ÅstorpCheckpoint
08.20         HelsingborgÄttekulla/Shell
08.35         LandskronaLandskrona S Preem/Max
08.50         LöddeköpingeShell
09.20         MalmöJägersroparkering

Vill du veta exakt vart upphämtningsplatsen är?  Se karta här! 

Karta