Skip to main content

Shoppa i Rostock, 2 dagar

Rostock erbjuder trevliga gator att strosa runt på i en maritim anda, gemytliga restauranger, barer och caféér där man kan ta en paus i shoppingen eller avnjuta en god middag på kvällen. Resan bjuder också på extra bra gränshandel. Följ med och njut av en miniweekend i vackra Rostock!

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten – Rostock

    Tidig morgon lämnar vi hemorterna och kör genom Danmark för att ta oss över till Tyskland. När vi når tyskmark rullar vi bussen mot ett närliggande shoppingställe, där stannar vi stannar till och shoppar. När vi under eftermiddagen tagit in på vårt fina hotell, IntercityHotel, är dagen fortfarande ung och vi har god tid på oss att utforska den gamla medeltidsstaden. Njut av de gemytliga caféerna och shoppa i de många butikerna Rostock har att erbjuda. På kvällen kanske en god middag på Ratskeller lockar, Rostocks populära rådhuskällare.

    Hemorten – Rostock
  • Dag 2.: Rostock – Hemorten

    När vi packat vårt bagage och tagit farväl av hotellet ger vi oss av ner mot hamnen för några sista inköp. Efter ett par trevliga timmar till sjöss kör vi den sista biten genom Danmark mot Sverige. Efter denna sköna minisemester når vi åter hemorterna under kvällen.

Hotell

InterCity Hotel, Rostock
Detta moderna hotell ligger mittemot Rostocks centralstation. Hä erbjuds ljudisolerade rum och sviter samt gratis tillgång till Rostocks kollektivtrafik. På IntercityHotel Rostock finns gratis WiFi i...