Skip to main content

Polen Spa, 5 dagar

Unna dig en avkopplande resa och skäm bort kropp och själ! Åk med till Polen och strandnära kurorten Sopot. Njut ett par dagar på nyöppnade fräscha Sopotorium medical resort, utrustat med alla bekvämligheter. Det nya 4-stjärniga hotellet är beläget direkt vid den milsvida vita sandstranden. Här finns ett stort Spa med alla tänkbara former av behandlingar och massage. I resan inkluderas några behandlingar, önskas fler behandlingar kan vi självklart boka in dessa. Följ med på en avslappnande resa för kropp och sinne.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten – Karlskrona

  Under eftermiddagen tar vi oss via våra påstigningsorter till Karlskrona. Här stiger vi ombord på färjan som tar oss över till Gdynia. Ombord kan vi njuta av färjans olika faciliteter och äta en god bit mat innan vi kryper till kojs.

 • Dag 2.: Gdynia – Sopot

  Under morgonen flyter vi iland i Polen och avnjuter en god frukost innan vi rullar av färjan. Vår guide möter upp oss och tar oss på en trevlig rundtur innan vi får lite egen tid att njuta av staden. Nöjda med Gdansk tar vi oss en korta biten till Sopot och fina och fräscha Hotel Sopotorium. Nu har vi ett par dagars njutning framför oss att ta det lugnt och bara jobba på vårt välbefinnande. Hotellet erbjuder en mängd olika nöjen - ta en drink i baren, njut av spabehandlingarna eller varför inte ta ett dopp i hotellets mysiga poolområden. Kvällen avslutas med en gemensam middag.

  Polen spa
 • Dag 3 - Dag 4.: Sopot

  Sinnesro för kropp och själ! Vi har två dagar på oss att njuta av hotellets utbud eller upptäcka allt Sopot har att visa upp. Vi avnjuter frukost i lugn och ro innan vi har dagen fritt. Detta superfräscha moderna hotell har ett brett utbud av behandlingar och faciliteter, allt för att du ska få en helt underbar vistelse. Njut av behandlingar, bada bubbelpool, träna, simma eller ta en lång skön promenad på stranden. Det finns bland annat flera pooler, bastulandskap, saltgrotta samt jacuzzis. Vill du i stället utforska Sopot lilla trevliga centrum så är det endast en promenad bort. Under kvällarna avnjuter vi gemensamma middag på hotellet.

 • Dag 5.: Sopot - Hemorten

  Vi äter en tidig frukost innan vi stiger på bussen och säger adjö till Polen för denna gång. Via snabba vägar når vi Tyskland och Rostock. Innan vi rullar ombord på färjan passar vi på att handla lite godsaker till förmånliga priser. Utvilade och med sinnesro når vi åter våra hemorter under sen kväll. Känslan av välbefinnande i kropp och själ sitter kvar länge!

Karta

Hotell

Polen spa
Hotel Sopotorium, Sopot
Sopotorium Medical Resort är ett modernt hotell (öppnade 2020) som erbjuder förutom ett utmärkt wellness och spa även möjlighet till balneoterapi (medicinsk badbehandling) baserad på minerala salter f...