Skip to main content

Outletshopping i Tyskland med Lübeck, 2 dagar

Shopping, shopping, shopping! Åk med oss till Tyskland på en härlig shoppingresa och shoppa julklapparna till überbra priser på norra Tysklands största outlet, McArthurGlen Designer OutletVi besöker även den lilla julmarknaden i Lübeck och shoppar på Nielsens Discount. 

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten – Plön

    Under morgonen stiger vi ombord på bussen och tar oss på snabba vägar ner genom Danmark. Via färjan Rödby-Puttgarden når vi Tyskland och stannar för shopping på Nielsens Discount innan vi åker vidare till Lübeck för ett besök i denna gemytliga stad. Vi besöker den lilla julmarknaden i Lübeck. Dekorationer, dofter och ljus inramar staden i härlig tysk julstämning. Efter ett par timmar i Lübeck stiger vi på bussen och rullar mot Plön, den lilla staden som ligger mellan två stora sjöar. Här checkar vi in på Hotel Plöner See by Tulip som ligger nära det vackra Plönslottet. Här njuter vi av vacker utsikt och en god gemensam middag. Kanske lockar en drink i den mysiga baren/loungen innan vi går eller en härlig promenad i staden innan vi går och lägger oss i sköna sängar.

    Hemorten – Plön
  • Dag 2.: Plön – Hemorten

    Dagen börjar med frukost innan vi beger oss till Neumünster för riktigt bra shopping på McArthurGlen Designer Outlet. Detta är norra Tysklands största outlet och har utvecklats till ett shoppingparadis för modeälskare. Här shoppar vi loss till überfina priser, upp till 70% rabatt på vanliga butikspriser i mer än 110 butiker. Välj bland favorit-designermärken som Armani, Hugo Boss, Gucci, Levis, Polo Ralph Lauren, Adidas, Karl Lagerfeld, Converse m.fl. m.fl.! Här finns också inredning som t.ex. Villeroy & Boch. Flera kaféer och restauranger i mysiga miljöer ger lite ”bykänsla” och att komma hit som grupp ger ytterligare rabatter i butikerna. Strax efter lunch kliver vi åter på bussen och påbörjar hemresan. Innan vi kör på färjan som ska ta oss till Danmark så stannar vi för att handla lite godsaker för alla smaker. Under kvällen anländer vi åter till Sverige och säger adjö till varandra med många fina fynd i bagage!

    Outletshopping

Karta

Hotell

Hotel Ploner See by Tulip Inn
Hotel Plöner See by Tulip Inn, Plön
Detta fridfulla hotell i Plön ligger omgivet av skogen i naturparken Holsteinische Schweiz. Här erbjuds ombonade rum med en balkong och utsikt över sjön Großer Plöner See. Gratis WiFi ingår. Hotel Plö...