Dagsprogram

  • Dag 1.: Hemorten – Bremen

    Vi lämnar hemorterna för att via Öresundsbron och färjan mellan Rödby och Puttgarden bege oss söderut. Vi stannar för lunch och fika på lämpliga ställen och rullar under eftermiddagen in i ett vackert upplyst Bremen. Här checkar vi in på centralt belägna Hotel Dorint City i centrum och gör oss hemmastadda. På kvällen äter vi en gemensam middag.

  • Dag 2.: Bremen Nyårsafton

    Efter frukost visar vår guide oss runt på en trevlig liten stadsrundtur. Efter de har vi egen tid att upptäcka staden. Vi rekommenderar ett besök i de berömda Schnoorkvarteren. Här finns flera gator med medeltida bebyggelse och kvarteren, rikligt med restauranger, kaféer, hantverksbutiker och konstgallerier. På kvällen är det dags att fira in det nya året. På kvällen samlas vi för en gemensam nyårsmiddag på vårt hotell som inkluderar nyårsbuffé, lite trevliga festligheter samt sekt vid tolvslaget.

  • Dag 3.: Bremen - Hemorten

    Efter frukost är det dags att lämna Bremen för att bege oss hemåt. Om tid ges stannar vi till för lite förmånlig shopping innan vi rullar om bord på färjan. Under kvällen når vi åter hemorterna efter ett härligt nyårs firande och en god start på det nya året!