Skip to main content

Max Raabe live i Kiel, 3 dagar

Raabe

De senaste åren har Max Raabe och Palastorchesterns popularitet nästan exploderat utanför Tyskland. Tack vare sändningar i SVT har även många av oss svenskar tagit denna härliga musik till oss. När det blandas musik från senaste albumet tillsammans med äldre hits så utlovas en storslagen musikupplevelse med Max Raabe och hans Palastorchester! Vi vågar utlova en resa med stora upplevelser för alla sinnen. 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten – Kiel

  Tidig morgon lämnar vi hemorterna och kör genom Danmark och tar färjan över till Tyskland. På eftermiddagen anländer vi till Kiel och checkar in på centralt belägna Steigenberger Conti Hansa. På kvällen äter vi en god gemensam middag på hotellet.

 • Dag 2.: Kiel

  Efter en välsmakande frukost erbjuder vi en gemensam stadsrundtur i Kiel. Efter sightseeingturen står eftermiddagen till fritt förfogande för egna strövtåg, shopping etc. Vi samlas åter igen på kvällen för att gemensamt promenera den korta sträckan till Konzertsaal Kieler Schloss och resans höjdpunkt, Max Raabes konsert - Guten Tag, liebes Glück! Max Raabe och Palast Orchester börjar 20.00. Vi njuter av härliga melodier, fina sånger och högklassig musik. Kvällen kommer bjuda på ett minne för livet! Efter en underbar konsert promenerar vi tillbaka till hotellet.

  Raabe
 • Dag 3.: Kiel – Hemorten

  Dagen börjar med en god frukost innan vi packar in våra väskor i bussen och beger oss hemåt. Innan vi tar färjan över till Danmark igen passar vi på att shoppa till förmånliga priser. Nöjda och belåtna med en underbar resa anländer vi under kvällen till våra hemorter.

Karta

Hotell

Steigenberher Conti Hansa
Steigenberger Conti Hansa, Kiel
Detta moderna hotell erbjuder elegant boende i hjärtat av Kiel. Hotellet ligger mitt emot Kielfjorden och 1,5 kilometer från tågstationen. WiFi är gratis. De smakfullt inredda rummen på Steigenberger...