Skip to main content

Legoland med LEGO House, 3 dagar

Legoland är ett fascinerande miniatyrland med städer, landskap och berömda byggnader. Barn i alla åldrar drömmer om Legoland! Tänk dig en hel värld fylld av rolig lek, spännande äventyr, en nöjespark med berg & dalbanor, karuseller, tåg, bilar och båtar och så gått som allt ingår. Dessutom besöker vi Givskud Zoo och Lego House. Resan blir ett minne för livet för hela familjen!  

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorterna – Billund

  Efter en tidig avresa ifrån hemorterna är vi äntligen på väg! En härlig weekend i Danmark väntar oss. Efter lunch når vi fram till resans första stopp, djurparken Givskud Zoo! Här får vi uppleva hela världens djurliv i autentiska och inbjudande omgivningar. Vi kör en safaritur i parken för att se de vilda djuren innan vi till fots utforskar djurparken på egenhand. Sen eftermiddag inkvarterar vi oss i händelsernas centrum på Hotel Propellen, endast 500 m från huvudentrén till Legoland.

  Hemorterna – Billund
 • Dag 2.: Legoland

  Efter frukost på hotellet tillbringar vi dagen på Danmarks populäraste turistattraktion, Legoland! Vi har hela dagen till förfogande att upptäcka denna fantastiska nöjespark uppbyggd nästan helt av lego. Här finns allt från en förtrollande minivärld – skapad av 59 miljoner äkta LEGO-klossar, åkattraktioner, piratland och Duplo Land till Lego Studios 4D-biograf, akvarium, restauranger och sist men inte minst en av världens största legobutiker. Mätta på alla färgstarka intryck och roliga händelser pustar vi ut på hotellet och avslutar dagen med en gemensam middag.

  Legoland
 • Dag 3.: Billund – Hemorterna

  När vi ätit frukost och checkat ut från hotellet beger vi oss till LEGO® House- världens bästa och roligaste hus för hela familjen – här finns något för stora som små! LEGO® House har sex upplevelsezoner, ett fint LEGO torg och härliga utomhuslekplatser på nio takterrasser. Börja världens bästa lekträff vid Tree of Creativity som är 15,68 meter högt! Fortsätt till Masterpiece Gallery och se några av de galnaste LEGO mästerverken. Avsluta vid upplevelsezonerna som är fyllda med 25 miljoner LEGO klossar. På eftermiddagen lämnar vi Billund och påbörjar färden hemåt. På kvällen når vi åter våra hemorter – nöjda och glada med en rolig resa!

  Billund – Hemorterna

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2021-05-14BussLegoland med LEGO House, 3 dagarMer än 83 495:-Boka
2021-07-02BussLegoland med LEGO House, 3 dagarMer än 83 495:-Boka
2021-07-30BussLegoland med LEGO House, 3 dagarMer än 83 495:-Boka
2021-09-24BussLegoland med LEGO House, 3 dagarMer än 83 495:-Boka

Hotell

Hotel Propellen, Billund
Hotel Propellen ligger bara 300 meter från Legoland. Alla hotellets ljusa, fräscha rum har heltäckningsmatta, platt-tv och minibar. Hotellet erbjuder också gratis WiFi.. Som gäst har du även tillgång...