Skip to main content

Legoland med LEGO House, 3 dagar

Legoland är ett fascinerande miniatyrland med städer, landskap och berömda byggnader. Barn i alla åldrar drömmer om Legoland! Tänk dig en hel värld fylld av rolig lek, spännande äventyr, en nöjespark med berg & dalbanor, karuseller, tåg, bilar och båtar och så gått som allt ingår. Dessutom besöker vi Givskud Zoo och Lego House. Resan blir ett minne för livet för hela familjen!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten – Billund

  Efter avresa ifrån hemorterna är vi äntligen på väg! En härlig weekend i Danmark väntar oss. Efter lunch når vi fram till resans första stopp, djurparken Givskud Zoo! Här finns det 50 olika arter och fler än 700 djur som vi får uppleva i autentiska och inbjudande omgivningar. Vi kör en safaritur i parken för att se de vilda djuren innan vi till fots har möjlighet att på egnen hand upptäcka djurparken. Missa inte att spana in dinosaurieparken med 50 dinosaurier i full storlek! Sen eftermiddag inkvarterar vi oss i händelsernas centrum på Hotel Propellen, endast 500 m från huvudentrén till Legoland. Vi avslutar dagen med en gemensam middag på hotellet.

  Hemorten – Billund
 • Dag 2.: Legoland

  Efter frukost på hotellet tillbringar vi dagen på Danmarks populäraste turistattraktion, Legoland! När Legoland i Danmark öppnade 1968 var det första gången man kunde se en hel värld byggd av LEGO-bitar Parken blev en otrolig succé och är det fortfarande efter mer än 50 år.

  Vi har hela dagen till förfogande att upptäcka denna fantastiska nöjespark uppbyggd nästan helt av lego. Gå på upptäcktsfärd bland berömda byggnader i miniformat, känn dig som cowboy i vilda västern, hälsa på pirater, prinsessor och mycket mer. Legoland är en dröm för barn i alla åldrar! Av parkens 55 attraktioner är hälften anpassade för barn under 100 cm. Alla attraktioner utom trafikskolan ingår i entrépriset! I parken finns det gott om ställen att äta på och sist men inte minst en av världens största legobutiker. Mätta på alla färgstarka intryck och roliga händelser pustar vi ut på hotellet och avslutar dagen med en gemensam middag.

  Legoland
 • Dag 3.: Billund – Hemorten

  När vi ätit frukost och checkat ut från hotellet beger vi oss till LEGO® House - världens bästa och roligaste hus för hela familjen. Här finns något för stora som små! LEGO® House har sex upplevelsezoner, ett fint LEGO torg och härliga utomhuslekplatser på nio takterrasser. Börja världens bästa lekträff vid Tree of Creativity som är 15,68 meter högt! Fortsätt till Masterpiece Gallery och se några av de galnaste LEGO mästerverken. Avsluta vid upplevelsezonerna som är fyllda med 25 miljoner LEGO klossar. På eftermiddagen lämnar vi Billund och påbörjar färden tillbaka till Sverige. På kvällen når vi åter våra hemorter – nöjda och glada med en rolig resa!

  Billund – Hemorten

Karta

Hotell

Hotel Propellen, Billund
Hotel Propellen ligger bara 300 meter från Legoland. Alla hotellets ljusa, fräscha rum har heltäckningsmatta, platt-tv och minibar. Hotellet erbjuder också gratis WiFi.. Som gäst har du även tillgång...