Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten – Stockholm

  Under morgonen samlas vi på bussen för vidare färd mot vår vackra huvudstad. Under eftermiddagen anländer vi och checkar in på Scandic Grand Central. Ett modernt, fräscht hotell med hög mysfaktor med en gammal klassisk fasad mitt i city mellan stationen och Drottninggatan vid de stora affärsområdena och med alla sevärdheter på bekvämt avstånd.

 • Dag 2-3.: Stockholm

  För de som vill så erbjuder vi en stadsrundtur på morgonen innan vi ha hela dagen på oss att uppleva och njuta av vår julpyntade huvudstad! Hela Stockholms city lockar fram julkänslan, då det är julpyntat i butiker och innerstaden lyses upp av julbelysning. Strosa runt på stan för lite julkänsla, njut av julmusik i butiker och ta en shoppingpaus på något mysigt fik.

  Får du nog av shopping kan du spana in NK:s julskyltning, som är en tradition sedan portarna till varuhuset slog upp 1915.

  Vill man inte shoppa alls kan man besöka Sveriges äldsta julmarknad i Gamla Stan. På Stortorget ställs julbodarna upp varje år för att bjuda på mysig julkänsla i hjärtat av Gamla stan. Här kan du dricka glögg, kika in i de små bodarna som erbjuder julgodis, fina hantverk och mat.

  Stockholm har mycket att erbjuda under jul, kanske lockar ett besök på Skansen - Sveriges själ i ett levande museum, mitt i Stockholm. En omtyckt jultradition där julmarknaden bjuder på flera bodar med mat, glögg och hantverk! Eller ta dig en härlig promenad ner till Kungsträdgården och snöra på dig ett par skridskor och ta ett varv till tonerna av julmusik på Kungsträdgårdens isbana. Perfekt aktivitet för att både få motion och julkänsla.

  Stockholm
 • Dag 4.: Stockholm - Hemorten

  Efter en god frukost stiger vi åter på bussen för färd hemåt. Med uppehåll för kaffe och lunch når vi åter Skåne på kvällen efter en trevlig jul-weekend i vår huvudstad.