Skip to main content

Das grosse Schlagerfest XXL i Hamburg, 3 dagar

Vi beger oss till Tysklands näst största stad Hamburg – en livfull hamnstad som lockar med en mängd attraktioner och shoppingmöjligheter. Vi toppar resan med att gå på 25-års jubileet för Das Grosse Schlagerfest XXL i Barclaycard Arena!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Hemorten – Hamburg

  På morgonen stiger vi på bussen och påbörjar resan via Öresundsbron för vidare färd över till Tyskland. När vi kommer fram till vår slutdestination börjar vi med en rundtur för att bekanta oss med staden. Vi åker bland annat förbi hamnen, Hamburg Operan, det berömda TV-tornet och de två Alstersjöarna. Turen är en bra grund för att kunna lägga upp dag 2 efter eget intresse. Efter rundturen åker vi till vårt centralt belägna hotell, Ibis Hamburg City, och checkar in. Därefter har vi resten av dagen fri för att ströva runt och insupa stadens atmosfär.

 • Dag 2.: Hamburg

  Efter frukost är det bara att ge sig ut och utforska staden på egen hand. Det kulturella utbudet av museer är mycket stort och shoppingutbudet svårslaget i Hamburg. Kanske var det något vi såg under rundturen igår som lockar till ett längre besök? Tidig kväll samlas vi åter på hotellet för att bege oss till Barclaycard Arena Hamburg. Ikväll ska entertainern och popsångaren Florian Silbereisen underhålla oss med en spektakulär scenshow och med flera fantastiska artister. I år är det 25 års jubileum för Das Grosse Schlagerfest XXL och det utlovas att bli årets fest där alla dansar och sjunger med. En oförglömlig kväll garanteras för alla Schlager fans! Efter Das Grosse Schlagerfest XXL tar vi bussen tillbaka till hotellet.

  Hamburg
 • Dag 3.: Hamburg – Hemorten

  Efter god natts sömn och en välsmakande frukost lastar vi bussen och lämnar Hamburg. Innan vi tar färjan över till Danmark igen passar vi på att shoppa till förmånliga priser. Nöjda och belåtna med en underbar resa anländer vi under kvällen till våra hemorter.

Hotell

Ibis Hamburg City
Ibis Hamburg City, Hamburg
Detta hotell har ett centralt läge, bara 500 meter från Hamburgs centralstation och distriktet Speicherstadt. På Ibis Hamburg City finns en restaurang och en 24-timmarsreception. Rummen på Ibis Hambur...